2777
2789
عنوان

بد اخلاق شدن در افسردگی کمک

62 بازدید | 5 پست

من خودم ادم خون گرم و خوبیم اخلاق بگو بخندی دارم و هرچیزی بهم بر نمیخورد طی این چند ماه که حالتام داره شدید میشه سرگیجه و تپش قلب  مدام دارم تحمل صدای اضافرو ندارم کسی که باهام حرف بزنرو دلم میخواد داد بزنم بگم بسه خیلی از حرفا بهم میخوره  و خیلی زود قهر میکنم اخلاقم افتضاح شده  دلم نمیخواد کسیو ببینم جایی برم مهمون بیاد خونمون از  هیچکس خوشم نمیاد همش خوابم نای بیدار شدن ندارم  بی هدفم و همش در حال خود تخریبیم  خیلی میترسم با این اخلاقم همرو از خودم دور کنم  چون زبونم تند و تیز شده ولی اصلا دست خودم نیست و همش بر خلاف میلمه😔

لا حول ولا قوة الا بالله 

سلام عزیزم ان شاءالله زود بهتر میشی میدونی منم عصبیم و اخلاقم زیاد خوب نیست و یه دفعه ای قاطی میکنم و بیشتر تو خودمم مامانم دیروز میگفت بیا تو جمع ما اینجا نمون منظورش اشپزخونه اس 

سلام عزیزم ان شاءالله زود بهتر میشی میدونی منم عصبیم و اخلاقم زیاد خوب نیست و یه دفعه ای قاطی میکنم ...

خیلی بده  هیچکسم متوجهش نیست و درک نمیکنه😔 امروز یکی از دوستام می‌گفت هوای فلانی داشته باشم حالش خوب نیست در حالی که من دو ساله تمام تو بدترین شرایط زندگیم بودم الانم واقعا نمیتونم باکسی خوب باشم 

لا حول ولا قوة الا بالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده  هیچکسم متوجهش نیست و درک نمیکنه😔 امروز یکی از دوستام می‌گفت هوای فلانی داشته باشم حا ...

چی بگم من غم و غصه هام زیاده ریروزم بیشتر واسه همین تو خودم بودم یعنی معمولا تو خودمم زباد تو جمع نمیرم ادم درد و دل کردن با خانواده امم نیستم