2777
2789

بعضی مادرشوهرا حسودن هرچقدم بخوای باهاشون خوب تا کنی نمیشه من ارزوم بود که بخوام مثل شما باشم ولی بعضیا درک و شعور مادر شوهر بودن ندارن پسرشونو شوهر دوم خودشون میدونن و عروس رو مثل هوو

خونواده شوهرت خوب بودن

من ۶ماه بودم میومدن حیاطمو میشستم و بلند بلند چرت و پرت میگفتن ک چرا حیاطو نشستی، یکی نبود بگه شما چکار ب حیاط دارید خونه جنوبی ک اصلا تو حیاط نمیرفتن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا هم ادم برون‌گرایی هستی و تحملت بالا هست  آدم درون‌گرا نمیتونه تحمل کنه

دقیقا همینطوره

من شرایطی مشابه استارتر دارم و خیلی خونواده خوبین و احترام میذارن و ناهار و شامم رو درست میکنه و همه میگن خوش به حالت و خوشی زده زیر دلت و ...   درحالیکه دلم میخواد با شوهرم تنها و مستقل باشیم.  کلا زیاد تو جمع نمیتونم باشم، دوست دارم خودم برای شوهرم غذا بپزم

خودت میگی هشت ماه عزیزم یه جورایی مهمونشون بودی اگه 16سال و 20سال بودی اونجا میدیدی چه بلایی دور از جون سرت نیاوردن خدا نصیب نکنه من 16ساله طبقه بالای مادر شوهرم هستم بدترین و تلخ ترین روزها رو گذروندم و الآنم قرص آرم بخش و قرص اعصاب میخورم

شما اجتماعی بودی 

و اینکه مادرشوهرت اینا ازاین موج مثبتا هستن که دوست داشتی پیششون باشی و بهت خوش میگذشته 

و اینکه تا ۱۰ و نیم اجازه داشتی بخابی 

از من سرشار از موج منفی اخلاقیات کاملا متفاوت 

و اونا کاملا تحمیل گر 

از  نظر اونا زن باید ۶ بیدار بشه مثه خرررررررر تمیز کاری کنه غذاش ۸ پخته باشه 

من اختیار نداشتم یه ساعت دیر تر بیدار بشم اینقدر به رو میوردن که ... 

حالم ازشون بهم میخوره

کله پاچتو اون وقتایی که میومدی بالا بار میذاشتن😂 شوخی بود حرفم ولی خب فرشته هم باشن باز مشکلات ...

نه بابا اینجوری نیستن ولی الان رابطه من باهاشون سرده خیلی کم میرم شاید ماهی یه بار