سلام من توی ارایشگاه اصلاح کارم امشب ی نفر دیگه بهم گفت اگ توی ارایشگاهتون نیاز ب شاگرده منم بیام پول هم نمیگیرم گفتم ب صاحب کارم میگم بهش پیام دادم ی نفر هست میخاد بیاد پولم نمیخاد بعد یهو برگشت گفت ن مگ مسخره بازیه. اعصابم از جوابش داغون شد خیلی محترمانخ تر میتونست بگه نه از بس فکر کردم سرم درد گرفت ب سرم زده بیام بیرون از سالنش بنظرتون چیکار کنم؟ کار من بد بود یا اون؟
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
صاحب کارت باید پیام میدادی چیه طلبکاری خوب بگو نه نمیشه
کاش زبونشو داشتم اصن نمیدونم برم سر کارم یا نه. مامانم ک میگه برو. خدایی دستمزد منم خیلی کمه ولی اعتراضی نداشتم باهاشم خیلی صمیمی بودم یعنی من فک کنم زود صمیمی شدم ولی جوابش بد رو مخمه همون نه میگفت کافی بود بخدا من ازش انتظار اره گفتن نداشتم
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم