2777
2789

سلام من توی ارایشگاه اصلاح کارم امشب ی نفر دیگه بهم گفت اگ توی ارایشگاهتون نیاز ب شاگرده منم بیام پول هم نمیگیرم گفتم ب صاحب کارم میگم بهش پیام دادم ی نفر هست میخاد بیاد پولم نمیخاد بعد یهو برگشت گفت ن مگ مسخره بازیه.  اعصابم از جوابش داغون شد  خیلی محترمانخ تر میتونست بگه نه از بس فکر کردم سرم درد گرفت ب سرم زده بیام بیرون از سالنش بنظرتون چیکار کنم؟ کار من بد بود یا اون؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش فکر نکن

من چون سابقه افسردگی دارم واقعا ی حرف بدجور اذیتم میکنه هی میخام خودمو سرگرم کنم اما جوابشداز جلو چشمم نمیره حتی کل چتامونو پاک کردم ک همین پیامشو نبینم

من چون سابقه افسردگی دارم واقعا ی حرف بدجور اذیتم میکنه هی میخام خودمو سرگرم کنم اما جوابشداز جلو چش ...

احتمالا فکر کرده دوستت میخاد بیاد شاگردش بشه چیز میز یاد بگیره تو ارایشگاهش اوستا بشه سر همین لجش گرفته

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

چه ناز نازی تشریف دارین خانوم چی گفته خب منظور اینه ن مگه مسخره بازی بدون پول یا هر کی گف بگیم باشه ...

ناز نازی نیستم اما میتونست محترمانه تر بگه.  اون ینده خدا هم گفت ی هفته امتحانی میام راضی نبود نمیام منم انتطار اینکه بگه اره بیاد نداشتم ولی اینجوری جواب دادنشم بدجور رفت رو مخم

احتمالا فکر کرده دوستت میخاد بیاد شاگردش بشه چیز میز یاد بگیره تو ارایشگاهش اوستا بشه سر همین لجش گر ...

شاید ولی کاش اینجوری نمیگفت اون بنده خدا اصن نمیخاست چیزی یاد بگیره حتی گفت برای تمیز کاری هم شده میام.  نمیدونم شایدم مقصر من بودم ک گفتم بهش