2777
2789
عنوان

ازدواجدراه دور

196 بازدید | 71 پست
سلام دوستان عزیزم...من الان دوساله که ازدواج کردم و الانم باردارم.خانواده شوهرم خیلی خوبن و هیچ بدی ازشون ندیدم بااینکه تقریباباهم زندگی میکنیم.برادرشوهرم که شغلش نظامی هست و تهران زندگی میکنه از تنها خواهرم خواستگاری کرده که ماشیرازهستیم و راهمون تا تهران زیاده. مارسم داریم دختر باید زود ازدواج کنه..الان خواهرم دیپلم میگیره امسال و اگر بخواد ازدواج کنه با برادرشوهرم تا دوسال دیگه باید بره تهران. باتوجه به خوب و پاک و سالم بودن و شغل خوب و موقعیته برادرشوهرم و خانواده ی بسیار خوبش؛پدرم مدام نگرانه اینکه تتهاخواهرم که ته تغاریشونم هست بخواد بره تهران نتونه دووم بیاره...یاسنش کمه اونجا دسه گل به اب بده..یا افسرده بشه...اما خواهرم همیشه ارزوش بوده یا بره یه شهر دیکه دانشگاه یاشهردیگه ازدواج کنه... خواهرم متولد ۷۹هست پسرهم متولد۷۱.هردوسن کن هستن اما موقعیت نظامی برادرشوهرم عالیه..خواهرمم که امسال دیپلم فنی میگیره... همدیگرو دوست دارن اما کاملا سنتی...حالا نمیدونم چیکار کنم کسی تجربشو داشته؟ درضمت هردوشون تو تهران تنها هستن هیچ فامیل نزدیکی نداریم تهران
اگر خواهرتون عاقل و بالغ هست ترستون بی مورده... این رو خودت باید تا به حال متوجه شده باشی اما در کل ازدواج راه دور خیلی سخته... من در مورد شخص خودم ،‌هیچ وقت این کار رو نمی کردم....
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راه دور زندگى مى کنم ولى با انتخاب خودم و تصمیمى که در ٢٤سالگى گرفتم و الان می بینم خام و غلط بوده. امیدوارم خواهر شما در این سن کم عاقلانه تصمیم بگیرن
من تنها یک نوع درد و رنج را می شناسم و آن درد و رنج تبدیل نشدن به چیزی است که توانایی اش را داریم.
این ازدواج نه از این نظر که راه دوره بلکه از این نظر که ممکنه مشکلاتی برای شماهم بوجود بیاره زیاد خوب نیت البته واقعا نمیشه گفت صد در صد ولی اصولاتو این مدل ازدواج ها مشکلات هر خانواده به دیگری سرایت میکنه
بزنه به سرش چیکار کنه؟ دست گل به اب بده؟یعنی چی؟
بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
بله مشکلاتشون که پدر منه باردارو از الان دراورده...هی اون میگه چیکار کنم اون یکی میکه چیکار کنم...اینگار من مشاوره اعظمم...منظورشون برا کسب رضایته پدرمه البته...امروز بابا باهام خصوصی حرف زد گفت دلم فقط از بابته راه دور تو شکه.وگرنه هیچ مشکله دیگه ای نداره
عزیزم زندکی راه دور سختی خودش رو داره . زندگی با یک ادم نظامی هم سختی های خودش رو. ببینید در توان خواهرتون هست یا نه. چون خودم سختی راه دور رو کشیدم وحشتناک افسرده شدم. دوست مامانم که شوهرش نظامی بود هم سختی راه دور رو داشت هم سختی های نظامی بودن رو. فکر کن رفتن تهران ۶ ماه نشده منتقل شدن یک شهر دیگه. کل ایران رفت طفلی. از اخرم شوهرش شد تمیسار. خودش شد یک ادم افسرده که نصف صورتش از استرس فلج شد. که شوهرش میگه حاظرم همه درجه هام رو بدم ولی زنم خوب بشه
من هم بعده ازدواجم اومدم راهه دور .من که خیلی راضیم.البته دلتنگی اوایلش هست ولی بعد عادی میشه.
دختر باس...حسود باشه.مخصوصا براعشقش.موقعی که کسی نگاه به عشقش کرد بزنه چش و چاله طرف و دربیاره 😒😒😒
اقا که سنشون کم نیست!!! اگر یکم مدیریت و عشق باشه میتونن زندگی کنن ان شاله. منم ساکن شیرازم تنها,هم هستم هیشکیو ندارم. خونوادم خیلی دورن سالی دو سه بار بیشتر نمیتونم ببینمشون. سخته واقعا اما بستگی به زندگی داره. اگه همسر خوب باشه و ادم زندگی بلد باشه و مشاورای خوب و مثبت هم داشته باشه میشه. خونواده من همیشه از تصمیمم و همسرم حمایت میکنن باوجود مشکلات و دوری