2777
2789

سلام من چن ساله خواب های وحشتناکی هرشب می‌دیدم...

هرشب  وهرشب. و هرشب...

ی ماه پیش اینا کاربری اومد درخواست دوستی زد..ازمشکلاتش بهم گفت و آخرسر گف برام ی نماز میخونه...کلی هم دعا میکرد برام...گف اژخداخاسم دیگ های بدنبینی ونترسی...

از اونشب انگار خوابای وحشتناکم تموم شدن...!!!خوابهای چندین ساله ی من!!!

دیشب این ماجرا و تو همینجا گفتم...

شب مثل همیشه خوابم برد...

خواب دیدم تو زمین خاکی مانند هستیم و همسرم ظاهراً میخاد بره مسافرتی جایی..

من سگ های سیاهی رو میبینم از ترس فرارمیکنم سمت خونه ای ک روی تپه بود...

تارسیدم در سرویسی ک توحیاط بودو بازکردم رفتم توش...اون سگ سیاه رسید ک هم ترکیبی از یک سگ وحشتناککککک سیاه و یک گرگ وحشی زشتتتتت با چشمای ترسناک و وحشتناک..

هی من درومیبستم و اون گرگ نما درو هل میداد پنجه هاشو میدیدمووحشت میکردم.واب داغوباژکردم روی چشاش ..کشش انگار سوراخ شد و قرمز قرمز شد..

چیزایی بهم میگف نمی‌فهمیدم چی میگه..چوبی حس انتقام داش بهم...

از ترس پریدم ازخواب و ساعت تقریبا پنج صبح بود...

بازم خوابام شروع شدن😑❌

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سگ تعبیرش دشمنه😶  خببب

سگ نبود ..ترکیبی سگ و جن وگرگ..توخواب می‌فهمیدم ک جنه

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
چرا دلیل خاب بدت چیه شاید تنش تو طول روزه

ن زندگیم خداروشکر خیلیییی خوبه...ولی خوابام از زمانیکه ازدواج کردم شروع شدن هرشب خواب جن 

این ترستاک بود؟ من خواب جن دیدم  جن واقعی ولی از شجاعتم چنگ میزدم تو صورتش

عزیزم من هرشب خواب جن میبینم..بخام بگم دور ازخونتون سکته میزنین..این خابم باسانسور گفتم