2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جاها دیدم میفروشن.. برای ظروف روحی و مسی..مثل روز اول میشن .باید بریزی روشون بعد چند دقیقه صبر ...

بگم ریکا سیاه ؟

مارک خاصی نداره ؟

ممنون از پاسخگویی تون !

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
حالا ببینم تا فردا نتیجش چیه ،دیگه آشپزخونه رو سابیدم فقط کفش موند دستمال کابینت ها بعد باید برم سرا ...

منم فعلا آشپز خونه رو تمیز کردم بالکن اتاق سرویس مونده 

چی بگم 😐😐😐😐😐😐😐🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤧🤧🤧    دت لکستانم
من امروز زیر یخچال و ظرفشویی و لباسشویی رو تمیز کردم یک ساعت زمان برد فرش اشپزخونه هم‌شستم خدایی برا ...

اره حال روحی خیلی عوص میشه من اصلا کف آشپزخونه رو تمیز میکنم کیف میکنم با نصف خونه برابره 

آخه ما باید بعد عید هم تخلیه کنیم. دیگه چه خونه تکونی ای ؟‌چه حالی ؟ چه احوالی ؟🥲😮‍💨

اره ماهم نهایت ۳ماه اینجا باشیم تازه ما حیاطم نداریم خواهر بدتراز اون ماشین لباسشوییم ندارم نمیتونم هیچی بشورم

آخه ما باید بعد عید هم تخلیه کنیم. دیگه چه خونه تکونی ای ؟‌چه حالی ؟ چه احوالی ؟🥲😮‍💨

صاحب خونه اجاره رو زیاد بالا برده؟ ما تا اول اردیبهشت قرارداد داریم هنوز نرخ جدید نداده

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸