2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی هست ؟ از کجا تهیه کنیم بعد باید سیم هم بکشیم یا با اسکاچ میره ؟

خیلی جاها دیدم میفروشن.. برای ظروف روحی و مسی..مثل روز اول میشن .باید بریزی روشون بعد چند دقیقه صبر کنی و با اکاچ بشوری و تمام

منم وایتکس و جوهر نمک ریختم اصلااااا فایده نداره 🫤🫤

حالا ببینم تا فردا نتیجش چیه ،دیگه آشپزخونه رو سابیدم فقط کفش موند دستمال کابینت ها بعد باید برم سراغ اتاق آخر پذیرایی🤦‍♀️🤦‍♀️

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️
قابلمه روحی که دودی و سیاه شده چجوری تمیز کنم که مثل روز اول بشه

دودیشو نمیدونم ولی برا قابلمه روی یه کلیپ تو اینستا دیدم میگفت با مایع ظرفشویی و سفره یکبار مصرف چندبار بکشی برق میفته اینجوری خسته هم نمیشی خودم هنوز امتحان نکردم ولی تو کامنتا گفته بودن جواب میده

به نام 

من هرکار میکنم چربی هود و پشت گاز پاک نمیشه

چربی زدا خیلی نجاتت میده اسپریه میزنی یکی دو دیقه میمونه بعد پاک میکنی عین روز اولش برا گازم قابلمه هاتوم که سیاه شده زیرش میتونی استفاده کنی

چدن گاز رو با چی تمیز میکنید ؟؟؟

من تو لگن میچینم و توش رو سه بار با آب جووووش خیس میکنم .یعنی آب یخ کرد دوباره آب جوش.بار آخر پودر ماشین میزیزم و نمک و سرکه و جوش شیرین.بعد با سیم ظرف شویی میسابم.خیلی تمیز میشه

قاشق و چنگال و کاردا با ترکیب سرکه و جوش شیرین برق میفتن.

چدن گاز با لوله باز کن اگه اصل باشه چدنش عالی می شه ولی خیلی خطرناکه حواستون باشه یا با صابون رنده شده تمیزشون کنین بذارین تو آب جوش با صابون خیلی تمیز میشن.

❤️❤️ 

منم مستاجرم گلم ولی چه میشه کرد انشالله همه مستاجرا صاحب خونه شن♥️

من خسته‌‌ شدم دیگه 🥺 بعد عید باید تخلیه کنیم 🥲 دیگه چه خونه تکونی ای انجام بدم ؟ باید از الان دنبال خونه ی اجاره ای جدید باشم 😮‍💨 ان شاالله ❤️

✅️🦋👌🍀

اینه دسشویی پر جرم اب شده حتی با جرمگیرم نرفت کسی راه حلی داره

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..