2777
2789

بچه ها من دست کردم داخل کشوی شال و همش حس میکنم ی امپولی اونجا بوده و الوده به ایدز بوده

داره میکشه این فکر منو چیکار کنم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کشو خونه خودتون؟؟؟ منم وسواسم و بت میگم مطمعنم ک این فق ی فکره

اره عزیزم کشو خونمون..حس کردم ی چی تیز خورده ب دسم..و حالا این تو فکرمه نکنه کسی ایدز داشته گذاشته اینجا اینو عمدی😭😭😭😭😭😭

من خودم یه همکلاسی داشتم ازینا که با هر پسری بود بعد رفیقم تو دبیرستان ازین سوزن ته گرده که رو برد سالن بود برداشت به شوخی زد تو بازوی اون منم حواسم نبود زد به بازوی من 

بعد منم یه مدت وسواس داشتم نکنه اون هم کلاسیم چون با پسرای زیادی دوسته ایدز داره حالا سوزن تو دست اونم رفته باز تو دست من، حالا منم ایدز دارم وحشتناک وسواس گرفته بودم خیلی بد بود بعد یه مدت تموم شد الانم بعد چار سال زندم😂😂😂

مگه تو خانوادت کسی ایدز داره

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

اره عزیزم کشو خونمون..حس کردم ی چی تیز خورده ب دسم..و حالا این تو فکرمه نکنه کسی ایدز داشته گذاشته ا ...

کاملا درکت میکنم ن عزیزم اخه کدوم یک ازعزیزان تو حاضرن اینکارو کنن بعدم غیرخونوادت کی دسترسی ب کشو توداره..نهایت کشوتو بگرد میبینی سوزنی توش نیس.مگ سوزن تو کشو پیداکردی

اره عزیزم کشو خونمون..حس کردم ی چی تیز خورده ب دسم..و حالا این تو فکرمه نکنه کسی ایدز داشته گذاشته ا ...

😂 نه دیوونه باور کن فقط وسواسی همچین چیزی نیست و این زاییده ذهن توعه

دور شدید از خدا از واقعیتتون از افرینشتون 

یکم با خدا ارتباط بگیرید 

دوست داشتی اولین تاپیکم رو بخون 

یک قدم به سمت خدا بردار اغوششو برات باز میکنه

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد