2777
2789
عنوان

وسواس فکری توروخدا کسی تجربه داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 48 پست
واااای عزیزم تو هنوز خوب نشدی ! عزیزم شما باید بری پیش روانشناس یا روان پزشک  من خودم وسواس دا ...

عزیزم دیروز ی جلسه رفتم‌پیش روانپزشک🥲🥲🥲🥲

دیروز تقریبا سبک شده بودم..ولی امروز میخواسم شال بردارم ک این اتفاق برام افتاد و یک روز کامل دارم ب این موضوع فکر میکنم🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی و اینکه بهش، فکر نکن  بیخیال باش بابا هیچکس انقد خلاق نیست بیاد اینجوری کنه از کجا به ...

چی بگم بخدا اصن ذهنم مسموم شده خواهر🥲بعد شما فک میکنید چن سالمع ک ب این روز افتادم؟ ۲۲ سالمه و پرستارم🥲

عزیزم دیروز ی جلسه رفتم‌پیش روانپزشک🥲🥲🥲🥲 دیروز تقریبا سبک شده بودم..ولی امروز میخواسم شال بردار ...

عزیزم نمیدونم قرص مصرف میکنی یا نه 

ولی اگر قرص مصرف میکنی طول میکشه تا روت تاثیر بزاره

و تو یک روز که حالت کاملاً خوب نمیشه 

یه چند روز طول میکشه تا روت تاثیر بزاره 

اصلا نگران نباش ، یادم اون موقع که وسواس گرفته بودم هیچکس درکم نمی‌کرد من همش فکرم درگیر بود میترسم تا آخر عمرم اینجوری بمونم ولی اصلا اون جور که من فکر میکردم نبود 

۲ الی ۳ ماه قرص خوردم کامل خوب شدم  حتی الان اومدم دارم به شما نگران نباش زود خوب میشی هیچ حالی دائمی نیست 

عزیزم نمیدونم قرص مصرف میکنی یا نه  ولی اگر قرص مصرف میکنی طول میکشه تا روت تاثیر بزاره و تو ...

عزیزم مدسی🥲🥲🥲🥲🥲🥲♥️

باوزتون میشه همی حالا باز واسوس گرفتم؟ داشتم در خونه رو باز میکردم یهو حس کردم یچی خورد ب پام...ثابتم ایستاده بودما..بعد الان همش میگم نکنه وقتی بابام هم پشت سرم اومده با پاش سوزن پرت شده سپتم از زمین و ایدز گرفتم🙂دارم میمیرم بسکه فکر میکنم