2777
2789
عنوان

سوپر محل بهم گفت جووونم 😐

466 بازدید | 18 پست

شک شدم 

حالا بوتیک میرم، یا مغازه های دیگه، متاسفانه عادیه که بگن جان و... ولی سوپر که نمی خواد چرب زبونی کنه، جنس غالبم کنه، همیشه میرم 

شانس من، مغازهه، تخفیفات خوبی داره، شوهرم میگه فقط برو پیش اون 🤧

بعد اون قضیه هم باز مجبور شدم برم، چندتا فروشنده داره، باز رفتارش مشکوک بود ، حس کردم روم حساس بود، چون میخواست یه چیزی رو بگذاره سر جاش، منو دید. برگشت عقب بعد دوباره تصمیم گرفت بگذاره سر جاش 

من به مردها نگاه نمیکنم همیشه سرم پایینه،ولی چون چاقه، همه جا مشخصه 

حجابم هم کامله. با نامحرم حرف نمی‌زنم مگر پاسخ سوالی باشه، چهره ام هم معمولی

دوستم میگه چون مظلومی، مردها بهت چیزی می گند، می دونند ، هیچ وقت جوابشون رو نمیدی و سکوت می‌کنی...

خب جا میخورم، لال میشم 

چی کار کنم؟ بده برم اون مغازه،یا بی‌خیال باشم باز هم برم؟

حستون هم بگید از رفتار فروشندهه

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه مغازه دیگه برو فروشگاه که صندوق دارا زن هستن

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

متن تاپیک رو خیلی خوب متوجه نشدم  ولی اگ سوپرمارکت بوده ک نیاز نیس دوباره بری اونجا

همین حرفش بدم اومد، لزومی نداشت، به صورت کشیده بگه جونم

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
همین حرفش بدم اومد، لزومی نداشت، به صورت کشیده بگه جونم

دقیقا..اخه سوپرمارکت دیگه نیاز به این چیزا نیس 😐 مثلا مغازه لباسی چیزی بود حالا میگیم ب خاطر اینکه جنسش رو بخری یه چی پرونده ولی سوپرمارکت از این خبرا نیس که 

ب نظرم نرو دیگه