2777
2789

شوهر خاله ام رفته بود سفر زیارتی .ت‌و ماشین سکته میکنه .

خاله ام سه بچه داره مستاجره .

حقوق شوهرش ثابت نیست .

پدربزرگ هم زنده نیست حمایت کنه .

دایی بزرگم هم رفته به رحمت خدا .

میدونم اگه کمک نکنم سر ما بلا میاد .

خودم کار درست حسابی ندارم .

خود خاله ام بچه هاش کوچکند .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

آفرین چقدر با درک و مهربونی

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل برخدا 

بنیاد خیره ای جایی پیدا کنید بزارینش تحت پوشش

اینجا اهواز یه بنیاد خیره۱۴معصوم هست خیلی کمک میکنه ب اینجور افراد از کمیته امداد هم بهتر

حتما شهرشماهم جایی هست

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سعی کن یه کارخونگی براش پیداکنی خودتونم گاهگداری برید کمکش که بتونه بیشترانجام بده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
توکل برخدا بنیاد خیره ای جایی پیدا کنید بزارینش تحت پوششاینجا اهواز یه بنیاد خیره۱۴معصوم هست خیلی کم ...

بابام مسئولشه .حتما ثبت نامش میکنه 

اماده کردن سبزی سرخ شده الان خیلی درامدخوبی داره میتونه سبزی پاک شده بخره 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
توکل برخدا بنیاد خیره ای جایی پیدا کنید بزارینش تحت پوششاینجا اهواز یه بنیاد خیره۱۴معصوم هست خیلی کم ...

اینقدر وابسته عاشق شوهرش بود .

اماده کردن سبزی سرخ شده الان خیلی درامدخوبی داره میتونه سبزی پاک شده بخره

زنداییم کار میکرد متاسفانه رماتیسم اورد .

مگر چند نفری کمکش کنند 

تسلیت میگم بهتون میتونه بره کمیته امداد شهرشون شرایطشو بگه کمک بخواد واقعا شرایط سختیه

دلم پر اتیشه .حکمت خدا نمیدونم چه طور شد

دلم پر اتیشه .حکمت خدا نمیدونم چه طور شد

عزیزم انشالله خدا به خاله عزیزتون صبر بده ازهمه لحاظ کمکش کنه شما به خالتون روحیه بدین بتونه بچه هاشو خوب بزرگ کنه مطمئنم خدا حواسش به همه چیز هست

چه با شعور و مومنید این اتفاق واسه من افتاد برادر و نزدیک ترین آدمای دور و ورم نه تنها کمکم نکردن بل ...

خاله من هرچی منفی باشه حق ندارم چیزی بگم .

چون بلا سرم میاد .خدای بالا میبینه.