2777
2789

تو عقدم ،برا جهازم یخچال ولباس شویی خریدم اونم مارک خوب وقیمت خوب الان خواهرشوهرم میگه دیگه چی میخای بخری؟ولا باید همه چیز بگیری توام جهازت مثل فلانی وفلانی باید باشه هااا تلوزیون فرش وهمه اینارم باید بگیریاا

اینو خیلی گستاخانه وبی ادبانه گفت 

وووواین درحالیه که خودش زنداییمه وهیچی برا جهازش نیاورد جهازش این بود چند تا ظروف شیشه میوه خوری  نمکدان سبزی شوربه خدا سه تا فرش دست دوم قدیمی کهنه!!

درحالی که داییم خونش نوساز وتکمیل وبرا خرید طلا بززرگ ترین انگشترو برا مادرش خریدن خودشون که مثلا داییم به مادرزنش داده وجهازش یک پنجم اون انگشتر نبود

الان چی به شوهرم بگم که طرف منو بگیره وحرفمو بفهمه

من توام یا تو منی؟ خواهر شوهرمنم زنداییم پارسال عروسی کردیم برگشته بود پیش بقیه گفته بود زهرا اینقد از داداشم توقع داره خودش ک جهیزیه انچنانی نیاورده. حالا جهیزیه من خوب بود هیچی کم نبود.  

من توام یا تو منی؟ خواهر شوهرمنم زنداییم پارسال عروسی کردیم برگشته بود پیش بقیه گفته بود زهرا اینقد ...

الان برگشته به شوهرم گفته باهاش شوخی کردم ،درحالی که شوخی نبودجدی گفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان برگشته به شوهرم گفته باهاش شوخی کردم ،درحالی که شوخی نبودجدی گفت

کارشون همینه میگن بد گردن نمیگیرن من ب خواهر شوهرم نگفتم ولی کلی سر شوهرم غر زدم الان باردارم گفنم دلم نمیخواد پاشو بزاره تو خونم واسه زایمانم

کارشون همینه میگن بد گردن نمیگیرن من ب خواهر شوهرم نگفتم ولی کلی سر شوهرم غر زدم الان باردارم گفنم د ...

ولا چون نامزد بودم هرچی گفت چیزی نگفتم ولی اینبار جوابشو دادم ‌وازاین به بعد جوابشو خواهم داد باسیاست واحتیاط وگردم نمیگیرم میگم شوخی کردم منم