2777
2789
عنوان

پای نوزادم رو بریدم ک بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 23 پست
یادمه تو خوابم خون ندیدم اصلاً خون نمیومد   😞

صدقه بدین خیره انشالله و اینکه سعی کنید خوابتون رو یرای کسی تعریف نکیند

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
ممنون بابت جوابت ولی پاش خون نمیومد همینجوری میکندم 😞

این کابوس دیدنا برای زن زائو طبیعیه. بدنت کم جون شده. من خواب اجنه و اینا میدیدم. یا خواب دیدم خودمو کشتم جنازه‌مو دارم میکِشم روی زمین ببرم قایم کنم.

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این کابوس دیدنا برای زن زائو طبیعیه. بدنت کم جون شده. من خواب اجنه و اینا میدیدم. یا خواب دیدم خودمو ...

یعنی بدون تعبیره با حرفتون بهتر شدم بخدا از وقتی این خواب رو دیدم خیلی نگرانم  

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی بدون تعبیره با حرفتون بهتر شدم بخدا از وقتی این خواب رو دیدم خیلی نگرانم  

هر وقت خواب بد دیدی خودت برای خودت به تعبیر خوب بکن و برای کسی نگو.

مثلا میشه این خواب رو اینطوری تعبیر کرد که پا یعنی رفتن و دور شدن. وقتی پاش رو بریدی یعنی بهش وابسته‌ای و دوست نداری ازت دور بشه.

اما واقعا چنین خوابهایی تعبیر نداره.

یه قرص هست اسمش اکتی وُمَن هست. این برات خوبه. گوشت و جگر هم اگر توانش رو داری بخری، زیاد بخور تا یه مدت

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
هر وقت خواب بد دیدی خودت برای خودت به تعبیر خوب بکن و برای کسی نگو. مثلا میشه این خواب رو اینطوری ت ...

ممنونم از راهنمایت واقعاً آروم شدم 😍😍 خدا خیرت بده 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم از راهنمایت واقعاً آروم شدم 😍😍 خدا خیرت بده 

😘