2777
2789
عنوان

پای نوزادم رو بریدم ک بخورم

492 بازدید | 23 پست

خواب دیدم پای نوزادم رو بریدم داخل کیسه میزاشتم میگفتم بعدً پاهاش در میاد   تعبیر خواب کسی بلده  خیلی نگرانم لطفاً اگه آیه یا سوره ایی میفمین ک بلا رو دور میکنه بهم بگین ک آسوده خاطر بشم 😭😭

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه ترسناک

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشتر توضیح بدین یعنی گوسفند بکشم ؟ 

منظورش اینه خوابت باطله‌.تعبیر نداره. 

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟

من خواب میدیدم دختر صاحبخونمون پای آبجیمو برید به عنوان گوشتکوب استفاده کرد اون موقع حتی مدرسه نمیرفتم🤣🤣

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دکتر به من گفت خوابهای اینجوری منشاش کمبود آهنه، حتما تست آهن بدین

از وقتی زایمان کردم قرص آهن نخوردم خودم هم احساس میکن آهن بدنم کمه    ان شاالله فقط برای کمخونی باشه خیلی نگرانم 😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه بیشتر توضیح بدین یعنی گوسفند بکشم ؟ 

نه عزیزم یعنی اینکه اگر تو خواب خون دیدین خوابتون درست نیست و تعبیری نداره

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
نه عزیزم یعنی اینکه اگر تو خواب خون دیدین خوابتون درست نیست و تعبیری نداره

یادمه تو خوابم خون ندیدم اصلاً خون نمیومد   😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40