2777
2789
عنوان

تفسیر آزمایش؟کسی میتونه برام بخونه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتم عزیزم میشه ببینی 

عزیزم یکم کم خونی داری لب مرزه ولی زیاد نیست

این آزمایش ناقص هست حتما باید این موارد رو هم چک کنی تا بفهمی علت اصلی کم خونی و ریز موت چیه

B12, folic acid, Fe, Ferritin, Zinc

این چنتا رو هم باید حتما بدی که معلوم بشه علت کم خونی و ریزشت متصل به کمبود کدوم یکی از ایناس

ویتامین د۳ ام پایینه، باید دوز ۵۰۰۰۰ هفته ای یکبار تا یک ماه بعد از اون هم دو هفته یکبار تا دوماه بعد ازون روزانه دوز ۱۰۰۰ بخوری

یا آمپول د۳ بزنی

ک پیشنهاد میکنم بری دکتر تا چیزی که برات مناسبه رو تجویز کنه

اما حتما بگو اونایی ک گفتم رو هم برات بنویسه ک بری آزمایش بدی چون آزمایشات خیلی ناقصه 

ن عزیزم 

خدا رو شکر 

ولی قبل از اینکه بخوای کم خونیتو درمان کنی 

برو یه دکتر داخلی بگو سونو و اسکن زیر هشت و روده میخوام 

گاها وقتی یه کوچولو روده هامون اذیت میشه بدنمون این مشکلو بصورت کم خونی نشون میده که راه حلش قزص آهن و فلان نیست 

شاید لازم باشه طبق نظر دکتر تغییری توی غذاهامون یا سبک زندگیمون بدیم 

ایشالا همیشه سلامت باشی 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

عزیزم یکم کم خونی داری لب مرزه ولی زیاد نیست این آزمایش ناقص هست حتما باید این موارد رو هم چک کنی ت ...

باشه حتما میرم پیش دکتر 

چقد اطلاعاتتون خوبه ماشالا بهتون همیشه دلم میخاست ی  مقدار اطلاعات پزشکی م خوب میبود چون همیشه درگیر دوا و دکتر برای بچه م و خودم هستم ک متاسفانه در این زمینه

صفرم 😂

باشه حتما میرم پیش دکتر   چقد اطلاعاتتون خوبه ماشالا بهتون همیشه دلم میخاست ی  مقدار ...

من زیادی کنجکاوم انقدر سرچ میکنم و میپرسم چیزایی ک لازم نیست بدونمو میدونم😂

الهی عزیزم خدا به خودت و بچت سلامتی بده همیشه سالم و خوش باشید گلم🌹❤️

خدا رو شکر  ولی قبل از اینکه بخوای کم خونیتو درمان کنی  برو یه دکتر داخلی بگو سونو و اسک ...

کم خونی ک قبلا هم داشتم فک کنم درست باشه ک پایین هست قبلا تحت درمان بودم و دارو مصرف میکردم ولی الان گهگاهی دارو میخورم گاهی نمیخورم

خدا رو شکر  ولی قبل از اینکه بخوای کم خونیتو درمان کنی  برو یه دکتر داخلی بگو سونو و اسک ...

ممنونم عزیزم ایشالا تو هم همیشه سلامت باشی قشنگم

فقد اون ی تیکه رو متوجه نشدم سونو و اسکن زیر هشت؟ گفتین بگم بنویسه دکتر؟ نفهمیدم 

من زیادی کنجکاوم انقدر سرچ میکنم و میپرسم چیزایی ک لازم نیست بدونمو میدونم😂 الهی عزیزم خدا به خودت ...

ممنون از دعای خوبت قشنگم ایشالا تو هم همیشه شاد وسلامت باشی مهربونم❤️

ممنونم عزیزم ایشالا تو هم همیشه سلامت باشی قشنگم فقد اون ی تیکه رو متوجه نشدم سونو و اسکن زیر هشت؟ ...

اره عزیزم یعنی کلا معده و روده و طحال و لوزالمعده و کبد و ....

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊