2777
2789

من میخوام اشتهام خوب شه،شوهرم خوش اشتهاس ولی من نه

راه حلی سراغ دارین منم با لذت غذا بخورمو زیاد؟

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

همینجوری بودم از بدو تولد😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

البته جدیدا بی اشتها شدم...

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من چاقم و دارم رژیم میگیرم اشتهام داره کم میشه نمیدونم چی بگم 

سعی کن اگه نمیخای هم بخوری تا معدت بزرگ بشه گرچه خوب نیست زیادخوردنم  

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·
همینجوری بودم از بدو تولد😂

خدا بهت نگا کرده من همیشه ازین که اشتهام کمه افسرده ام ۶۰ کیلوام میخوام ۷۰_۷۵ و اینا بشم.

چیکار کنم اخه؟😭😭

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

من به دنیا اومدم تپل بودم و میل به خوردنم زیاد بوده کلا ذاتیه

ینی من‌نمیتونم کاری کنم اشتهام زیاد شه؟

قبلا کپسول چاقی میخوردم حدود دو سال،اشتهام خوب بود ولی معده ام درد گرفته دیگه نمیتونم قرص بخورم که اشتهام زیاد شه،حالا نمیدونم چجوری طبیعی روی مغزم تاثیر بذارم که خوش اشتها شه.میخوام غده ی اشتهام بیفته کار

اگر قدت به وزنت جور هست بیخیال شو ولی اگر لاغری شربت اشتها آور از داروخانه بخر،روی دیزاین غذا هم توج ...

اره نرمالم ولی من میخوام تپلی شم مثلا ۷۵و اینا شم.

هروقت چن کیلو اضافه میکنم هم خودم انرژیم بیشتر میشه همم شوهرم دورِ سرم میگرده😂😂

الان که این متنو خوندم گرسنم شد من کلا خوش اشتهام غذاروخودم درست کنم از صفر تاصد بدونم تمیزه مرتبه ...

نوش جونت قربونت برم اینجوری گفتی دلم خواست😍😍😍😍😍😍

یکی باید هر روز اینجوری بگه من.پاشم غذا خوردن.

شوهرمم خوش اشتهاس ولی نمیدونم‌چرا ازش یاد نمیگیرم

راستش من چاقم و دارم رژیم میگیرم اشتهام داره کم میشه نمیدونم چی بگم   سعی کن اگه نمیخای ه ...

گلاب به روتون وقتی میخوام به زورغذا بخورم حالت تهوع میگیرم.

میخوامیه جورایی گلوم لیز شه مثِ این‌چینی ها هرچی ریختی تو گلو لیز بخوره بره پایین😍

رژیم نگیر وزنتو بده به من🥲

بعدش باید بدویی لاغر کنی ول کن همینجوری خوبی  این قد دوس داشتم میتونستم کمتر بخورم

من چاق شم بمیرمم رژیم نمیگیرم ینی بمیرم😂