2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولکاش نمیپاشه اینور اونور؟ سه تا بزرگه آخه

اگه نگرانی بپاشه بزار تو کیسه ی نایلونی تمیز بزرگ توی سینک ،بعد دستتو با چاقو بکن تو کیسه و پولک هاشو بکن البته باید حرفه ی باشی دستت نبره

پولکاش نمیپاشه اینور اونور؟ سه تا بزرگه آخه

یه لگن بزرگ ببر تو حموم همونجا ماهیو تمیز کن با چاقو خلاف جهت پولکا؛  پولکاشو بکن

بعدش هم حمام رو با تاید و وایتکس بشور

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

ماهیت چیه ؟من دیشب ۶ تا قزل آلا تو۲تاسینی بزرگ تو آشپزخونه پاک کردم و کمپلت تیغشم کشیدم بیرون وبی استخون وفیله شد.قلق داره بزنی گوگل میاره برات .

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا