2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا اصلا نمیشناسم همیشه آماده و فیله شده میخریدم

کآری نداره .آخه همش ۲۰ دقیقه کمتر وقتتو میگیره ولی ببری بیاری سخته.سرو دمشون ببر یک کم یخی باشه بهتره .شکمشون باز کن چاقوی تیز بنداز سمت پوستش ویکدست جداش کن..بزن تمیز کردن ماهی برات کلی فیلم میاره.توهمون آشپزخونه هم میتونی باسینی وداخل سفره یا مشنبایی بزرگ.واقعا سختته ببر بیرون.کاش به مادرتون میگفتی فیله کنه

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

کآری نداره .آخه همش ۲۰ دقیقه کمتر وقتتو میگیره ولی ببری بیاری سخته.سرو دمشون ببر یک کم یخی باشه بهتر ...

مرررسی

بعد پوستشو با چاقو جدا کنم، نیازی به تراشیدن پولکا نیست؟

میدونی، تازه خونه تکونی کردم نمیخوام کثیف کاری کنم

اسمشو نمیدونم فکر کنم قزل آلا باشه تو فکرم کبابی کنم روی ذغال

اگه میخوای کبابی کنی فقط باید پولکشو بگیری با چاقو بر خلاف جهت پولکها بکشی  

بعد سرشو جدا کن از زیر شکمش تا جایی سوراخ داره باز کن داخل شکمش رو تمیز کن در آخر هم دمشو بزن ماهی رو بشور بسته بندی کن هر موقع دوست داشتی بیار بیرون یخش آب شد استفاده کن

من گاهی اوقات که  ماهی تن،شیر، کد دارم برای تنوع کوکو ماهی درست میکنم به شدت خوشمزه و یک طعم جدیده و خودم اولین بار کو کو ماهی درست کردم هر کسی خورد دستورشو ازم گرفت ولی با غزل آلا امتحان نکردم مطمعن نیستم وگرنه بهت میگفتم یه بار درست کنی راستی من زمانی که کو کو ماهی درست میکنم تو آبجوش میندازم تو یه وقت نکنی اینکارو حیف میشه خورده نمیشه نه به درد کبابی میخوره اونوقت نه به درد سرخ کردنی

مرررسی بعد پوستشو با چاقو جدا کنم، نیازی به تراشیدن پولکا نیست؟ میدونی، تازه خونه تکونی کردم نمیخو ...

نه دیگه گلم وقتی میخوای فیله کنی وپوست دور ریز بشه دیگه چرا زحمت اضافه .آشپزخونه من بزرگه ودور از کابینت انجامش میدم .یک سینی و لگن وآبکش ببر حمام .

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

اگه میخوای کبابی کنی فقط باید پولکشو بگیری با چاقو بر خلاف جهت پولکها بکشی   بعد سرشو جدا کن ا ...

ممنون از اطلاعاتت 

من تا حالا هیچوقت به ماهی درسته دست نزده بودم.

الان متوجه شدم باید چیکار کنم

ممنونم ازت فوقش نشد به قول شما میبرمش تو حموم یا تراس

تراس سردت نمیشه.شستنش راحته  من دیشب بخاطر سرما تو آشپزخونه پاکیدمش.همیشه حیاط می برم.🌹