2777
2789
ماهی بنداز تو آب جوشیده شده پوستش کنده میشه

یاد یه خاطره افتادم یبار همسايمون ماهی گرفته بود زنش بلد نبود بپزه مياد از مادربزرگم بپرسه بابام ميگه مامانم نیست وخیارشور داری اونم ميگه دستور پخت ماهی میخام بابام ميگه کاری نداره بنداز تو زودپز یکم نخود لوبیا بریز یساعت بمونه عالی میشه همیشه اينطوري میپزی، بیچاره زنه ميره با پولک و....ماهی را ميندازه تو زودپز شوهرش مياد سیر دل کتکش ميزنه وزنه مياد گلایه پیش مادربزرگم.....  جریان مال سی سال پیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستور کوکو ماهیت را ميگي لطفا یکم ماهی از ظهر مونده برا شام کوکو کنم مرسی

آره عزیزم چرا که نه

من ماهی هایی که اسمشون رو گفتم رو میندازم تو آبجوش پخته بشه بعد پوست و استخونش رو جدا میکنم گوشتش رو با دست نرم میکنم میذارم کنار بعدش

سیب زمینی خام  و پیاز رو چرخ میکنم همینطور چند حبه سیر 

بعد ماهی که نرم کردم و به موادم اضافه میکنم خوب ورز میدم

ادویه هم فقط نمک و یه مقدار خیییییلی کم فلفل سیاه و یه مقدار هم زردچوبه زیاد نزنی در حدی که چشمت یه خورده رنگ زرد ببینه فقط این مدلی که گفتمو یه بار درست کن حتما اگه خوشت اومد اینجا خبرم کن خوشحال میشم چون غذای من در آوردی و بسیار خوشمزه خودمه😁

فقط من تا حالا با ماهی سرخ شده درست نکردم نمیدونم چطور میشه

نکته: راستی موقعی که ماهی رو آبپز میکنیم به خودش آب میگیره حتما وقتی که پوست و استخونش رو جدا کردی با دستت گوشت رو بچلون آبش بره بعد راحت نرم و پودر میشه و کو کو هم وا نمیره اینطوری

نکته: سعی کن مقدار سیب زمینی خامی که میزنی کم تر از پیاز باشه و پیاز بیشتر از سیب زمینی باشه همیشه