2777
2789

یبارم بیایید ی تاپیک با حس خوب پر بازدید کنیم الان تو ی تاپیک داشتیم درمورد عیادت مریض حرف میزدیم ایده اش به مغزم اومد ی تاپیک درمورد فرهنگسازی بزنیم .هر کس ی ایده بده میتونیم ی ایران زیباتر داشته باشیم .

مثلا تو شهر ما خیلی وقته جا افته گل خریدن برا مراسم خاکسپاری خیلی کمتر شده که هزینه هنگفتی داره دو روزه خشک میشه و میندازن دور بجاش کارت میکشن و با پولش زندانی هایی که بخاطر بدهی های جزیی زندانن آزاد میکنن و تبریز چند سال متوالی تو این مورد رتبه اول کشورو  داشت

من کلا تو تاپیک خیانت نمیرم انرژی منفی‌ش به زندگیت جذب میشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوبه . من میبینم ت مراسم تاج گل میارن هر کدوم هشت میلیون ده میلیون؟ خب ک چی ب چه درد اون خدابیامرز یا خانوادش میخوره 

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        

یا جاریم کرده و یبار میگفت تو خاندان ما هر کس خدایی نکرده مریض بشه و نیاز به عمل داشته ما کل فامیل جمع میشیم و هم زنگ میزنیم و خبر میدیم و هر کس هر چقدر که در توانش هست مبلغی میده تا جایی که هزنیه عمل جور بشه و میگفت هیچ کس تو فامیل ما هزینه عملشو خودش نمیده و ماها جور میکنیم خیلی خوشم اومد چون اینطوری وقتی طرف بیماره دیگه حداقل استرس هزینه هارو نداره

چقدر خوبه . من میبینم ت مراسم تاج گل میارن هر کدوم هشت میلیون ده میلیون؟ خب ک چی ب چه درد اون خدابیا ...

دقیقا و هیچ کس هم گل ترحیمو نگه نمیداره سعی کنو گلو برای شادیامون بخریم

علت جذابیت تاپیک خیانت شیرینی اون موضوع برای مجذوبینش هست . 

اصللا درک نمیکنم چرا همچین موضوعی باید برای کسی شیرین باشه ولی تاپیکلی خوبنهایت دو  سه صفحه برن جلو

اصللا درک نمیکنم چرا همچین موضوعی باید برای کسی شیرین باشه ولی تاپیکلی خوبنهایت دو  سه صفحه برن ...

اگر شیرین نبود که اصلا صورت  نمی گرفت . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .