2777
2789

پسرمن اصلا نمیخوره میگه تهوع میگیرم خوردنی

مشاور مدرسه هم میگف اگه صبحونه نمیخورن میان اصلا نفرستید بهتره چون اصلا وابدا هیچی یاد نمیگیرن وچیزایی که خوندن یادشون نمیاد

چیکارکنم؟

حتی لقمه هم میزارم برمیگردونه میندازم نون خشکی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دخترام میخورن  ولی درحد چند لقمه کوچیک

خداروشکر

ای کاش اینهم درحددولقمه میخورد

حتی میوه هم میزارم اگه خیار باشه میخوره اگه بقیه میوه ها باشه نه حیار هم سردیه دوس ندارم اول صبحی بخوره بخدا که آواره شدم نمیدونم چیکار کنم

نهارو شامش خوبه خدارو شکر .فقط بخاطر یادگیری تو مدرسه میخوام تغذیه ی صبح داشته باشه.منم یه هفته س قهر کردم ازش ازرختخواب بلند نمیشم میگم خودت برو دیگه کاری بهت ندارم

من لقمه کوچیک میزارم ولی دخترم میگه دوستاش لقمه های بزرگ میارن و کامل هم میخورن با اینکه خیلی لاغرن 

باید عادت کنن بالاخره

براش با نون تست بزار مثلا ارده شکلاتی چیزی تا میلش بکشه بخوره

خودت صبحانه میخوری؟ چیزایی که بچه ها بیشتر دوست دارن بذا. .غذاهای گرم . تخم مرغ . یا حتی دکتر به من گفت یه کوچولو. کالباس یا سوسیس به صبحانه و لقمه اضافه کن به هوای اون بخوره . با ساندویچ ساز واسش لقمه درست کن بچه ها دوست دارن 

خداروشکر ای کاش اینهم درحددولقمه میخورد حتی میوه هم میزارم اگه خیار باشه میخوره اگه بقیه میوه ها ب ...

عزیزم دختر بزرگم اینجوری بود میگفت حالت تهوع دارم اول صبح 

ولی مجبورش میکردم بخوره حتی درحد خیلی کم 

ولی الان خداروشکر داره روز به روز بهتر میشه 

تغذیه هم میزارم اونجا میخوره 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   

مشاور چرت میگه

نمیخوره کلا نیاد مدرسه؟؟ 

من خودم عمرم بدون صبحانه رفتم تا کارشناسی نه خنگ بودم نه کودن با معدل بالا

ابتدایی کلا ۲۰بودم 

بچه هامم نمیخورن و میرن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من لقمه کوچیک میزارم ولی دخترم میگه دوستاش لقمه های بزرگ میارن و کامل هم میخورن با اینکه خیلی لاغرن& ...

جز پنیر هیچ محصول صبحانه ای رو لب نمیزنه نه کره نه عسل نه خامه نه کره بادوم زمینی نه ارده وشیره هیچکدووووم😮‍💨

معلم دخترم بهشون گفته اول صبحانه میخوریم بعد درس اینا هم هرروز هرچی دوست دارن میبرن اونجا میخورن   فلاکس کوچیکم دارن چند نفرشون میارن به دوستاشون چای میدن  

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹