2777
2789

سلام به همه

من واقعا گیج شدم سر انتخاب دکتر

یه دکتر میخوام که کارش برا سزارین عالی باشه

و ترجیحا بنت الهدی عمل کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع زایمانم منم دعاکنیدمجددبارداربشم انشاءالله

التماس دعا🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

من زایمانم شهریوره یه دکتر مد نظرمه بیمارتان تندیسه

یکی دیگه هم طرف قرارداده بیمارستان گاندی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
موقع زایمانم منم دعاکنیدمجددبارداربشم انشاءالله التماس دعا🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 ...

میشی حتما عزیزم چرا نشی؟!

منکه احتمالا بیهوشم موقع زایمان چون سزارین میخوام اما دعات میکنم

شما هم برا من دعا کن زایمان خوبی داشته باشم

انقدر حساس نباش ،بهترین پزشک دنیا هم میبینی تو پروندش یه رزومه بد داره وقتی طرف متخصص زنان وزایمان هست هزاران سزارین انجام داده تو نه اولینی نه آخرین هرکی حساسه چیز خوبی نصیبش نمیشه 

میشی حتما عزیزم چرا نشی؟! منکه احتمالا بیهوشم موقع زایمان چون سزارین میخوام اما دعات میکنم شما هم ...

انشاءالله سلامتی زایمان کنی

۸سال آیودی داشتم برداشتم۲ساله ولی متاسفانه بااینکه تمام آزمایشاتم خوبه نشدم

امروزبی بی زدم منفی بود

اشکم دراومد😁😂🤣🤣

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

عزیزم من سر زایمان اولم همین طرز فکر شما رو داشتم

و همینجوری یه دکتر انتخاب کردم که البته مریض هاش تعریف میکردن

اما من تا یه سال بعد عمل درد داشتم

و میدیدم کسایی که بعد ۱ ماه از عمل سزارین والیبال بازی میکنن

اصلا هم لوس و نازنازی نیستم

همه میگفتن به دست دکتر و عملش بستگی داره

پشیمون شدم چرا بیشتر تحقیق نکردم