2777
2789
عنوان

تجربه ی من از کیش

| مشاهده متن کامل بحث + 11897 بازدید | 37 پست

به هر حال همسر شما اینطوریه و به نظر من اگر اخلاقش اینطوره باید کمی خودتون بی تفاوت باشید و خودتون خوش باشید و بی خیالش باشید هر چی حساسیت شما را ببینه بدتره خب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هر حال همسر شما اینطوریه و به نظر من اگر اخلاقش اینطوره باید کمی خودتون بی تفاوت باشید و خودتون خ ...

من اصلا حرف نمیزنم باهاش    از خداشه گیر بدم بدتر کنه ولی کنارش حالت تهوع میگیرم      خودش ادمیه ک اگر تو فروشگاهی فروشنده مرد باشه من حق ندارم برم  قیمتی بپرسم ممکنه مرده نگام کنه  اخه😑

خودش منو محدود داره حتی اسم داداشام تو گوشیم نباید سیو باشه  در این حد     کامل تعطیله    خواهرشم  همینه یه داداشم دارن زنش اصلااااا گیر نمیده اصلا ولی خب برادر شوهرم زنشو میفرسته ب بهانه ای  خونه باباش بعد خودش ۳ تا ۳ تا  دخار میبره خونش  به قول خودش فوتبال دستی بازی میکنن با دوستای مردش  مشروبم میخورن       شوهرم همیشه میگه برو شکر کن ک من مثل داداشم نیستم    من اخه با چشمام ک کاری نمیتونم بکنم اونی ک با ایتا میخوابه حال میکنه ن منی  ک نگا میکنم !!!! بخدا همینقدر راحت و رک میگه  البته چتاشو دیدم با چند نفر لاس زده بود    بعد میگفت داشتم خرشون میکردم ک برام بیشتر بار بدن   البته هییییچ ربطی نداشت حرفش ب کارش اون زنا هم اصلا در جایگاه  تعیین بار نبودن   در حد یه حسابدار    ولی خب  امار بدی داشتن  یکیشونو خود شوهرم میگفت  از تو ماشین یه راننده کامیون میخواستن کارگرای افغان بدزدن   فهمیدن زن  خرابه 😏 پلیس و پلیس کشی شده ابرو مرده هم رفته  زنش ماشینشو از رو مهریه برداشته و ۰۰۰ خشم میاد رک تعریف میکنه 

نه لبخند لثه ای دارم   میخوام دهنم خشجل شه

لبخند لثه ای بوتاکس کن خیلی خوب میشه منم زدم

اگه فاصله بینی ولبت زیاده و دندونهات کوتاه ومرتبن هم میتونی لیفت لثه انجام بدی هزینش هم کمه تو گوگل بزن خیلی قشنگ میشه

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀
من اصلا حرف نمیزنم باهاش    از خداشه گیر بدم بدتر کنه ولی کنارش حالت تهوع میگیرم   &n ...

خیلی بده و درک می کنم و کیش خیلی ی ی ی راحت کنار ساحل میبینی دارن قیمت میدن ....

به هر حال خانم هر کس صفت بدی داره صفات خوبی هم داره بیشتر سعی کنیدروی صفات خوب همسرتون تمرکز کنید 

ما دوبار رفتیم کیش و ۱ بار رفتیم هتل ۵ ستاره ارامیس پلاس و بار بعد هتل پالاس که اونم ۵ ستاره است واقعا عالی بود

نزدیک بودن به مراکز خرید

برخورد عالی پرسنل با مهمانان

دارای کافه و پاساژ داخل هتل

اتاق های بسیار تمیز

لابی بسیار شیک

فقط بدیش اینبود که استخر بسته بود

ولی برای تفریحات کشتی تفریحی و گردش دور جزیره کیش شهر زیرزمینی کاریز شهر عرب ها

و خانه بومیان باستان و کشتی اکواریومی  و جنگ خنده دار کیش رفتیم و پیشنهاد من برای پاساژ

پریدس ۱ و ۲

مروارید

میکامال

پاندا

وکلی چیزای دیگه که تو گوگل هست

و یکی از بهترین رستوران های کیش رستوران دارچین

غذایی لذیذ

فضایی عالی

منو بسیار پر تنوع

منتها قیمت بسیار زیاد