2777
2789
عنوان

تجربه ی من از کیش

| مشاهده متن کامل بحث + 11906 بازدید | 37 پست
برای همه اینا چقدر هزینه  کردین و یه سوال بچها  من شوهرم از بس هییییزه زندگیم زهر کرده &nb ...

شوهر منم همینه ولی به زبون جرئت ندارن بیاره چون جرش میدم

ولی از نگاهش میفهمم

تو هم به خودت بیشتر برس

باشگاه برو ورزش کن

عمل های زیبایی که نیاز داری بکن

به پوست و مو دندونات برس

بذار از تو تعریف کنه

واز همه مهمتر از هیکل وقد و بالای مردای دیگه پیشش تعریف کن

بگو اوووف چی بازوهایی داره خوشبحال زنی که تو بغلش می‌خوابه

ماشاالله این پسره چه قد و بالای رعنایی داره

چه هیکل ورزیده ای

و....

فقط سعی کن خودتو تصحیح کنی و اونو تخریب وهمیشه لباس نو بپوش وارایش ملایم کن و عطر و ادکلن بزن ویرتو بالا بگیر با اعتماد به نفس قدم بردار

شوهر من بااین کارا تو این ۶_۷سال کمی بهترشده

کاشت ابرو کردم

بینیمو عمل کردم

مانتویی شدم واسپرت راه میرم

جوشامو راکوتان خوردم رفع شد

و ماسک مو شون جنسینگ

سرم مو سریتا

کرم ضدآفتاب رنگی سان سیف

سرم مژه سریتا مژه هارو خیلی بلند می‌کنه ولی باید همیشه کمش کنی اما قطعش نکنی

ژل لب بوتاکس هم میزنم اما الان اثرش رفته باید ترمیم کنم

مزونیدلینگ و اسید تراپی هم برای پوست خیلی دوست دارم برم

سرم دورچشم کافئین اوردینری هم برای تیرگی وپف عالیه 

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀
تو ه مبگو ئای عجب پسری عجب مردی چه هیکلی حتما فلانشم... دوبار بگو میبنده گالشو 

من نمیگم چون واقعا دهنم نمیجرخه فقط یک بار گفتم   تو با اون چس مثقال اونجات  و ریختی ک داری خیلی  ادعات نشه   یه بارم اسم خواستگارامو اوردم ک کاش اونا میشدم اونا ادم بودن منو ب باد کتک گرفت   ته تهشم همه گفتن تو زنشی غیرتی شده  زدتت دوستت داره 😒☕💔    کلا  یه وضعی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم همینه ولی به زبون جرئت ندارن بیاره چون جرش میدم ولی از نگاهش میفهمم تو هم به خودت بیشتر ب ...

هر زنی دلش میخواد ب خودش برسه  ولی دلیل قلبیم اکر ب خودم برسم  اصلا برا این مردک نیست چون دوسش ندارم  و لایق هیچ عشقی نیس   امثال اینا لایق هوسن و نجاست    سرشون از پاکی در نمیاد      اگر ب خودم برسم  هم  تظمینی نداره  بقیه رو دید نزنه یا راضی باشه ذات بد درست نمیشه   حتی اگر من بشم  هوری   ولی خب  دلم میخواد برا خودم ب خودم برسم   ن برا این مرد نالایق  از طرفی من ادم  تقریبا مذهبی هستم   در اون حد نمیخوام  پوششمو  ب دل این مردک کنم ک میخوام صد سال ب دلش نباشه  منم خدایی دارم تو خونه کم براش نمیزارم  عیب و ایرادی هم ندارم از خود شوهرم و دخترای اقوامش واقعا سر ترم     دیگه   این ذاتش اینجوریه  خواهرشم شوهر داره شوهرش از خودش کوچکترم هست رک جلو شوهرش میگه کاش شوهرم هیکلش نثل داداشم بود  حالا شوهرم هیکلی نداره ها  فقط از شوهر اون چاقتره شوهرش  مانکنی ولی خواهر شوهرم همچین  عضله ای دوست داره   هی میگه فلان مرد عجب هیکلی داره عجب   عجب چشایی چ موهایی چ رنگ پوستی    حیف اون نرد از زنش    مرده منو نگا نیکنه زنش زورش میاد   منم شوهرشو تک کردم زنشو بلاک کردم چنی و چنان       یه همچین اقوانی هستن خانواده شوهزم     بچها تهش مادر شوهرم میگه بچهام همینجورین خب خدا اینجور خلقشون کرده    چکار کنیم 

دوستانی که کیش میرید حتما تله کابینش هم برید

بین مجتمع تجاریا هم مجتمع تجاری کیش از همش بهتره

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
هر زنی دلش میخواد ب خودش برسه  ولی دلیل قلبیم اکر ب خودم برسم  اصلا برا این مردک نیست چون ...

حق داری خواهر من که آنقدر مذهبی بودم وچادر و...

حوزه عصمتیه مشهد مصاحبه رفتم قبول شدم

ولی بخاطر حفظ زندگیم و اینکه شوهرم دوست داشتم و هم اینکه واقعا ظاهری از همسرم خیلی زشت تر بودم

خودمو تغییر دادم و الانم اعتماد به نفسم خیلی بالاتر رفته

و از همسرم با یه کم آرایش سرتر هم میشم

چون پوستم رنگش گندمی تیرست که چون پول ندارم فعلا برم و بهش برسم وگرنه ضدآفتاب رنگی هم نمیزدم

مادرشوهرتم غلط کرده

تربیت غلط خودشو گردن خلقت خدا نندازه

اگه زندگی و بچه هاتو دوست داری باید برای بهبودش تلاش کنی

من فقط بخاطر بچم خودمو تغییر دادم

ولی هنوز نماز و روزه هامو میگیرم

اما مثل قبل مذهبی نیستم چون با چادر پوشبدنم خونواده همسرم بهم میگفتن بددلی

فکر می‌کنی همه بخت نظر دارن و نمیگفتن حجب و حیاداره

موفق باشی گلم

حق داری خواهر من که آنقدر مذهبی بودم وچادر و... حوزه عصمتیه مشهد مصاحبه رفتم قبول شدم ولی بخاطر حف ...

من هم چادری بودم الانم   دویت دارم باشم ولی واقعا   نگهداشتن چادر با بچه کوچیک ک هی بری دکتر و بهداشت و هر جایی سخته مانتو  بلند نیموشم ولی   در کل حجابم معمولیه   چهرمن  شبی  لیلا حاتمی ولی  کشیده تر و موهام  کمتره اون موهاش پره خیلی خشکله  در کل از شوهرم بدون ارایشم سرترم از خواهر شوهر عقده ایمم خشکلترم ولی خواهر شوهر بدبختم    فقط سایز باسنو میبینه  و کلی هم ادا و اصول داره تو حرف زدن ولی ببخشید  انگار از دماق  گوریل افتاده   حالا خوبه میدونم تا ۱۰ سال پیش روستا زندگی میکردن اونم تو خراسان ک لهجه  دارن   ولی هی تلاش میکنه  ادمو  سرکوب کنه  و خودشو بالا جلوه بده بدبختی نکبت شوهرمن میدونه خواهرش چ افریته چندشیه   خودشم میگه جا شوهرش بود مثل سگ طلاقش نیداد ولی باز همون گوزو رو نیزنه ب سرم واقعاااا حرصی میشم 

من هم چادری بودم الانم   دویت دارم باشم ولی واقعا   نگهداشتن چادر با بچه کوچیک ک هی بری دک ...

تو تاپیک هات دکتر عمل بینی پرسیده بودی

من ایرج وکیلی عمل کرد

من هم چادری بودم الانم   دویت دارم باشم ولی واقعا   نگهداشتن چادر با بچه کوچیک ک هی بری دک ...

فکتو برای چی میخوای عمل کنی؟میخندی چونت میاد جلو؟

تو تاپیک هات دکتر عمل بینی پرسیده بودی من ایرج وکیلی عمل کرد

عمل فک پرسیدم چون اکثر دکترای  عمل بینی  فک رو هم عمل میکنن ۰۰۰ دکتر فک     البته   تو ظاهرم اصلا دیده نمیشه تو خنده لبخند لثه ای دارم  ک اونم  زیاد نیس ولی خودم  میگم  عمل کنم  طبیعی شیک شه    

سلام ما فردا نیریم شما از کیش تخفیف گرفتین بلیط تفریحی ها رو چقدر هرجتون شد  غذا کجا خوردین

هزینه ها بستگی به خودتون داره خب 

رستوران دارچین عالیییییی قیمت عالی غذا عالی 

ما ۳۰ تومن خرجمون شد با خریدهامون 

برای همه اینا چقدر هزینه  کردین و یه سوال بچها  من شوهرم از بس هییییزه زندگیم زهر کرده &nb ...

با این وضعیت بنظرم کیش نرو که فقط عذابت میده اونجا

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂