2777
2789
عنوان

تجربه ی من از کیش

11892 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من ۴ شب کیش بودم این تجارب برای کسی که اولین بار میخواد بیاد خیلی خوبه 

جنگ فقط و فقط پازل شو 

اسکله تفریحی برای تفریحات دریایی اسکله مارینا 

ساحل خوب ساحل مرجان و ساحل اسکله تفریحی 

شتر سواری در کنار کشتی یونانی هم خوبه 

حتما سه چرخه بگیرید و کنار ساحل دور بزنید عالیه 

شهر زیرزمینی هم به دیدنش می ارزه 

گشت دور جزیره را خودتون ماشین کرایه کنید و برید عالیه ولی با تور میگن خوب نیست 

بازارمرجان قیمت ها خیلی ی ی کمتر از اصفهان بود 

و مهم ترینش هایپر پاندا که برید میتونم بگم غیرممکنه چیزی نخرید .حتمااااااااااا برید .عالی بود .همه چیز داخلش هست .و قیمت ها مناسبه .

و تفریحات هم شنا با دلفین عالی بود .پاراسل هم عالی بود .

ان شالله هر کس بره بهش خوش بگذره 🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسیار عالی تاپیکتو ذخیره کردم..

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

برای همه اینا چقدر هزینه  کردین و یه سوال بچها  من شوهرم از بس هییییزه زندگیم زهر کرده   ک از شرش  مسافرت نمیتونیم یریم دعوامون میشه بس ک  دست و پا و ناخن و عطر و ادکولن بقیه زنا  و ریختشونو   و ببخشید سایز اون قسمتاشونو    برسی میکنه رک میگه خوش بحال مردایی ک اینجور زنی دارن   نگا   ب این میگن زن    من زود ازدواج کردم بعد اخر ک حرفشو زد   میگه تو   حساسی  من منظوری نداشتم من فقط نگا کردم  کار دیگه نکردم نرفتم با طرف دوست نشدم و ۰۰۰۰  بچها از بس  اینجوری من بیزارم باهاش برم بیرون    اگر  عرضه  طلاق داشتم  مطمعن باشین میگرفتم  💔😪   داغ یه سفر درست ب دلم مونده   از بس خودش میاد میگه  اوه  کیش چ دافایی داره بهشته   و ۰۰۰ من دلم  نمیخواد باهاش برم چون اذیت میشم  از  همه چیش