2777
2789
عنوان

بینی عمل کردم بیایین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 68 پست
بهم گفته بعد کشیدم مش باید مسکن بخوری فکر کن از دیروز تا الان بدون مسکن دارم درد تحمل میکنم 

وای بخور منو دکتر گفت رسیدی خونه داراهاتو بخور 

واسه همینه درد میکشی 

عضو گروه بنفش 💜💜وزن اولیه 85..وزن این هفته۴۰۰/۸۲ وزن ه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیوک🥺مبارکت باشه🥰زیبا شده، مایعات یادت نره

فدات عزیزم مرسی 

میخورم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اونا باید خون و بکشن تو خودشون درسته؟

میکشن ولی ببخشید میگم خون از تو گلوم از اون دونا حفره تو حلق درمیاد باید هی خارجش کنم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
وای بخور منو دکتر گفت رسیدی خونه داراهاتو بخور  واسه همینه درد میکشی

اره فکر کن انقد درد دارم که مثه نبض میزنه 

آها که اینطور خیلی سخته که چقد اذیت شدی

خیلی خیلی 

اره فکر کن انقد درد دارم که مثه نبض میزنه 

گفته کی بیای در بیاره 

مسکن بخور وقتی خوب شدی دیگه گفته بخور یعنی😐

واقعا تعجب کردم گفتی درد دارم چون اصلا درد نداره مسکن و خشک کننده و اناهیل هر 8 ساعت من میخوردم

عضو گروه بنفش 💜💜وزن اولیه 85..وزن این هفته۴۰۰/۸۲ وزن ه
گفته کی بیای در بیاره  مسکن بخور وقتی خوب شدی دیگه گفته بخور یعنی😐 واقعا تعجب کردم گفتی درد ...

امروز باید برم یه منشی سک اخلاق داره آنروز میرم دارم براش