2777
2789
عنوان

بینی عمل کردم بیایین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 68 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخیی درد داری؟ نیمرخ که علیه قلمی و ظریفه من خیلی خوشم میاد کدوم شهری

درد دارم از همه بدتر اینه که وقتی از دهن نفس میکشم دهن گلوم خشکه چند بار تو خواب خفه شدم خونریزی م زیاد داره خوستان

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
آخ اخ اره شنیدم میگن خیلی سخته و دردناک

اره بعد از چند نفر پرسیدم میگن درد نداره آخه مگه میشه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
مبارکه عزیزم.. یاد عمل پسرم افتادم که از اتاق عمل آوردنش همینقدر صورتش پر خون خشک شده بود   &nb ...

ممنون گلم 

اصن خییییلی حس بدیه 

[QUOTE=330746478]اره بعد از چند نفر پرسیدم میگن درد نداره آخه مگه میشه[/QUOTE عمل بینی درد نداره کل ...

بخدا که درد داره

الهییی چقد اذیت میشی چقد باید تو این حالت باشی؟ عالیه خون ریزی؟

خون ریزی دارم الان یکم کم شده

من دو 2 وم عمل داشتم درد نداشت فقط یه هفته کلافه بودم مسکن و دارو هاتو به موقع بخور

بهم گفته بعد کشیدم مش باید مسکن بخوری فکر کن از دیروز تا الان بدون مسکن دارم درد تحمل میکنم