قبل از اینکه بگم مشکلم رو شمارو قسم به همون خدایی که میپرستین برام دعا کنید از ته قلبتون مشکلم حل شه و کمک کنید این تاپیک پر بازدید شه.چون واقعا محتاج دعا هاتونم خیلی حالم بده
همسر من خیلی آدم زحمت کشیه و تو یه خانواده سختی کشیده بزرگ شده.۱۱ساله ازدواج کردیم .و چند سالی میشد که یه خونه خریده بودیم.اونم چه جوری با بدبختی. اون جور که دلمون میخواست نپوشیدیم و نگشتیمو نخوردیم تا یه پولی جمع شه برا خونه
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626
طوری که برای قرضامون چند تا از وسایل خونه رو فروختیم.توانایی خرید لباس عید برا پسرمو نداریم.موندم چطور برا عید مهمون داری کنم چون توان خرید هیچ چیز رو نداریم