2777
2789

قطره استامینوفن دادی بهش؟

تبش چنده الان؟

لباساشو کم کن. 

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش منم پسرم اینطور بود بداخلاق شب تاصبح ناله میکرد تاخودم گرفتم خیلی ویروس بدی بمیرم بچم زبون نداشت بگه چشه تازه فهمیدم چ دردی میکشیده داروهاشو سرموقع بده تادورش طی بشه

آبریزش‌بینی هم داره؟

اگه داره مرتب با پوآر یا فینگیر تخلیه کن.

صبح هم فرنی بده حتما بهش، سینه اش رو نرم میکنه.

دمای اتاق رو هم زیاد گرم نکن.

ببین سرفه ها الان زیاد مهم نیست، بیشتر تبش مهمه که بیاد پایین.

سروقت استامینوفن رو بده بهش.

یه دستمالم نمدار کن بذار رو دست و پاهاش و پیشونیش. فقط دستمال زیاد سرد نباشه.

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

دختر من ۱۰ ماهشه ده روز به شدت مریض خواب و خوراک نداره شب تا صبح صبح تاشب راه میبرمش گریه میکنه فقط دارم میمیرم از بی خوابی قبلش هم دختر بزرگم ۲۰ روز مریض بود نابود شدم بخدا بچه هامم طفلکیا خیلی اذیت میشن

داروهاش و بده استا بده تب اش بیاد پایین . اب بده بهش شیر بده . بعدش هم بزارش روی پات بخوابونش خودت ...

عزیزم همه این کارا رو کردم ولی جواب نمیده تا الان داشت بی قراری میکرد طفلی الان دیگه قش کرد از بی خوابی

نگران نباش منم پسرم اینطور بود بداخلاق شب تاصبح ناله میکرد تاخودم گرفتم خیلی ویروس بدی بمیرم بچم زبو ...

باشه ممنون عزیزم منم ماه پیش گرفته بودم ازم گرفت ولی زود خوب شد بی قراری هم نمیکرد الان وضعیت فرق میکنه از ظهر تا الان یه سره بی قراره دیگه انقد گریه میکنه لباش خشک میشه فقط آب میخوره ای کاش زود خوب شه از ظهر انقد سرپا موندم انگار کتکم زدن خیلی ویروس بدیه خدا رحم کنه