2777
2789

سر این فیلم دلدادگان کوفتی شد خودم گفتم إ این دختره صبحا بالا نمیاره بعد ب شوهرم گفتم تو یادته بچش ب دنیا میاد چیه گفت حتما پسر،بعد منم گفتم اره برعکس من ک صبحا بالا میاوردم حالا دختر،گفت اره توام نباید بالا میاوردی گفتم إ یعنی چی ،کلا خانواده شوهرم پسر دوستن خانواده خودمم فقط واسه خودم فرقی نداشت چی باشه حالا رفتم سونو گفته دختره

اولشم خودش میگفت دوس داره پسر باشه ولی بعد ک فهمید گفت نه همون دختر بهتره حالا ک فکر میکنم😔دیگ هیچی بحثی نشد تاالان ک پیش اومد منم زدم زیر گریه گفتم تو ناشکری میکنی

بیچاره خودشم بغض کرد گفت دست خودم نیست یه حسی اذیتم میکنه نمیزاره حالم خوب باشه از اونوقت تا حالا انقد زار زدم ک نگو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدم این تاپیک ها رو می‌خونه فکر می‌کنه ۳۰۰ سال پیش داره زندگی می‌کنه.

حس انسان متمدن بهش دست نمی‌ده!

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

طبیعیه ولی شمام نباید دنبال تاییدیه میبودی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خدا کاش یه فکری به حال دل مردم ایران بکنه یه معجزه ای یه کاری کنه این بحث جنسیت تموم شه شاید یه روز

همه همینن فقط تو و شوهرت نیستین نمیدونم مشکل ازکجاست

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

😑وای خداااااا

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا
آدم این تاپیک ها رو می‌خونه فکر می‌کنه ۳۰۰ سال پیش داره زندگی می‌کنه. حس انسان متمدن بهش دست نمی‌ده ...

من خودمم تا قبل بارداری همینو میگفتم ولی الان شرایط فرق کرده انگار منم تقی ب توقی میخوره میشینم گریه میکنم