2777
2789

خیلی ناراحت میشم وقتایی ک یادم میوفته من راضی نیستم ب دستش خار بره ولی اون خیلی بیرحمانه عصبانی شده و کلی کتکم زده فرداش جوری نشون داده ک انگار ن انگار اونهمه کتکم زده وقتی یادم میوفته اونهمه گرفتتم زیر مشتو لگد دلم واسه خودم میسوزه منی ک قبل ازدواجمم حتا خانوادم دستشون بهم نخورد اونوخ اونی ک دوسش داشتم بعد ازدواج اونهمه بلا اورد سرم راسته ک میگن تا با یکی زیر یه سقف زندگی نکنی نمیتونی بشناسیش.

دلم میسوزه براز خودم الان ک باردارم عصبانیشتو جم میکنه ماهیی یکی دوبار خالی میکنه سرم 

دومین اشتباه و خودخواهانه ترین کاری که تو زندگیت تونسی رو کردی یعنی حامله شدن از این مرد. اون بچه هم روزی ازت همین سوالای تو تاپیکتو میپرسه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یهویی باردار شدم اصلا نمیدونستم 

دلم نمیاد بگم سقطش کن ولی از الان ببرش مشاور باهاش 

باهاش آرام صحبت کن وقتی دعواتون گرفت شما هیچی نگین 

و اینکه حتما مطلع بشین طلسم نشدین من اصلا به طلسم و دعا اعتقادی ندارم ولی سر قضیه فهمیدم درسته واقعا 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

دلت نسوزه تا وقتی دلت بسوزه وحس قربانی شدن داشته باشی مدام توسریخورتر میشی 

از خشمت استفاده کن و مسئولیت پذیری برای انتخاب اشتباهت نه از دلسوزی و قربانی بودن 

نمیخوای خار تودستش بره؟؟؟؟؟قطع بشه دستی که روی ضعیف تر خودش بلند میشه اونم زن حامله که لات های کوچه بازار هم بهش رحم میکنن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من یهویی باردار شدم اصلا نمیدونستم 

عزیز دلم شما که دیدی این چه آدمیه 

کاش بیشتر مراقبت میکردی 😕

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔