2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم خونه ببینیم

148 بازدید | 11 پست

بنگاهی گفت یه خونه دارم دو طبقه اصلا یه خونه خوبیه بیا بریم ببین رفتیم اونجا خونه بی نهایت قدیمی بود و طبقه اولشم حالت زیرزمینی بود میگفت دو طبقس خلاصه خونه رو دیدیم نپسندیدیم اومدیم بیرون بنگاهی اومد جلو شوهرم میگفت بیا حرف منو گوش کن همینو بردار خوب خونه ایه ضرر نمیکنی اینو که گفت من یه بشکون از شوهرک گرفتم یعنی داره فرو میکنه بهمون خلاصه گفتیم نه نمیخوایم چندبار اصرار کرد بنگاهی بعد رفتیم یه بنگاه دیگه همون نزدیکی همون خونه رو معرفی کرد گفتیم اونو رفتیم دیدم گف میدونستین رو قناته و چند بار نشست کرده و مال همون بنگاه دار قبلی هستش 😂😂😂و اینجا فهمیدم واقعا میخواسته فرو کنه و قیمتش رو هم 300تا400 تومن گرون تر گفته بود

خخ ما هم یبار گیر افتادیم یه خونه ضاقارت و داغون کلی گرون که روی کانال جوب بنا شده بود و تا کمر رطوبت داشت

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ما میخواستیم بخریم مشکل این بود

ای وای خدا رحم کرد.

شما از شوهرت باهوش تری

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

کجا گلم کدوم شهرو محل ویلایی بود چند میگفت

نیشابورم منطقه متوسط شهر بود اون خونه تازه کنار راه اهن قناتم بود و بی نهایت قدیمی میگفتم ۱۸۰۰ که اصلا ارزش نداره