2777
2789
عنوان

بیایننننن لطفااا

70 بازدید | 13 پست

هر چی به خودم میگم پیگیر ادمی که پیگیرت نیست نباش نمیفهمه قلبم با اینکه میدونم اون ادم اگر ذره ای خوشش میومد ازم  پیام میداد و براش مهم نیستم قلب خرم نمیفهمه و میخوام غیر مستقیم بهش پیام بدم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید کامنتتو دیر دیدم اره چرا که نه  چگونه با هرکس صحبت کنیم  48قانون قدرت  و... ...

خواهش میکنم خواهر جان 

من یه چیزی بگم پیرو این دوتا کتاب ناراحت نمی شید؟؟؟

خواهر جان این دو کتاب بعلاوه قورباغه را قورت بده ، قدرت شگرف درون، جادوی فکر بزرگ، چهار اثر از فلورانس اسکاول شین،چه کسی پنیر مرا جابجا کرد و هزاران کتاب دیگر از این قبیل. روانشناسی زرد هستند،

ما دو نمونه روانشناسی داریم 

۱- روانشناسی آکادمیک

۲_ روانشناسی زرد

در پیام بعد توضیح میدم

غذام سووووخت😅

وای غذات!

با ویزی که من ازشون دیدم فکر نمیکنم رانشناسی زرد بشه 

اگر هدف گفته های کتاب رو تلفیق کنی تو زندگیت قطا کمک میکنه تا اینجا که جواب داده.

کتابی مثل 48قانون یسری چیز ها رو یاد میده که تو پشت یک چهره اروم یک دنیای دیگه داشته باشی

ببخشید کامنتتو دیر دیدم اره چرا که نه  چگونه با هرکس صحبت کنیم  48قانون قدرت  و... ...

ببخشید

روانشناسی زرد فقط بعضی سوالات رو مطرح می‌کنه و پاسخ مستدل و علمی نمیده و مدام حرف ها و صحبت های احساسی می‌کنه.

اما روانشناسی آکادمیک مشکلات رو مطرح می‌کنه 

دلیل به وجود آمدنشون 

نوع برخورد 

نوع درمان 

و الی آخر

اما صحبت من روانشناسی زرد هست که علمی نیست و نویسندگان بر پایه دانشگاه های معتبر ننوشتند مطالب رو