2777
2789
عنوان

باهمکلاسی پروم چکار کنم

784 بازدید | 58 پست

همچی از دی ماه شروع شد تولدش بود ما نشسته بودیم دور هم که گفت تولدم کادو میخوام  منم به شوخی گفتم باشه تا چند روز بعد فهمیدم قضیه خیلی جدیه و واقعا کادو میخواد رفتم براش کادو گرفتم دیگه گذشت کم کم باهام صمیمی شد منم چون باکسی صمیمی نبودم باهاش دوست شدم بماند که اون تولد منو حتی تبریک نگفت ولی کم کم سو استفاده کردناش از اینکه باهاش صمیمی ام شروع هعی میگفت فاطمه 50تومن بده برم بوفه فاطمه قرضی دارم بهم پول بده منم بهش میدادم  البته از لحاظ مالی هم وضعیت خوبی داره دیگه گذشت خیلی از حد مرز گذشت رسید به جشن تولد امام زمان که قرار بود تو مدرسه هرکلاس جشن بگیره خوراکی و پذیرایی هم ب عهده بچه ها 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون وقت نداشتیم پول جمع کنیم من پول کیک رو برعهده گرفتم بچه ها گفتن کم کم پول جمع میکنیم بهت میدیم الان دخترا بهم گفتن فلانی گفته پول دادم ولی درصورتی که پول نداده بود چند روز قبل اومد پولو داد ده دقیقه بعدش اومد دو برابر پولی که داده رو میخواد منم بهش دادم  خیلی درخواست های عجیب داره مثلا من برم فلان وسیله رو براش بگیرم

جریان و ماجرای اصلی الان اتفاق افتاد مدرسمون قراره ی عده رو ببره اردو شهر دیگه اونایی که درسخون و با نظم هستن این دختره دوست دختر مدیر مدرسمون هست ی جورایی رفتنش به این اردو قطعی اومده به من میگه که تو پول اردو منو بده من میرم با مدیر صحبت میکنم که اسم تو تولیست باشه بخدا مسله پول نیست مسله این که منو ب عنوان خودپرداز قبول داره نه رفیق و داره سو استفاده میکنه میگه من بابام فعلا خونه خریده دستش خالیه تو بیا به من پول اردو بده ما بچه کوچک داریم تو بیا یکم بهم پول هزینه هام کم شه یا برام اتو مو بخر  

جریان و ماجرای اصلی الان اتفاق افتاد مدرسمون قراره ی عده رو ببره اردو شهر دیگه اونایی که درسخون و با ...

اتو مو برای چیشه 

کات کن بره دختره چقدر آویزونه

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.