2777
2789
عنوان

باهمکلاسی پروم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هیچی اتویی نداره 

خب نده بهش دلبندم 

اصلا پول با خودت نبر مدرسه 

یا فعلا کارتتو خالی کن 

میدونم روت نمیشه سختته 

پیشنهاد میکنم تو هم اول ی برنامه طرح کن

مثلا سشوار سوخته ، بابام گفته از پول تو جیبیت کم 

میکنم ، یا مادربزرگم مریضه همه ی پولامو براش خرید 

کردم ، کم کم رابطتتو قطع کن عزیزم 

من دخترم همسن شماس ،واقعا خیلی حرص خوردم

انشااله ک موفق بشی 

خب نده بهش دلبندم  اصلا پول با خودت نبر مدرسه  یا فعلا کارتتو خالی کن  میدونم روت ...

یکم برام سخته بگم پول ندارم چون شده حتی خودم پول نبرم مدرسه  با این حال گشنمشه نمیرم قرضی بخرم

یکم برام سخته بگم پول ندارم چون شده حتی خودم پول نبرم مدرسه  با این حال گشنمشه نمیرم قرضی بخرم

چرا برات سخته 

حتی اگ خیلی هم ددی پولداری 

ی جاهایی باید متواضح بشی جانم 

تو بگی ندارم ،دلیل بر این نیس ک واقعا ورشکست شدی 😄

چرا برات سخته  حتی اگ خیلی هم ددی پولداری  ی جاهایی باید متواضح بشی جانم  تو بگی ن ...

نه بچه پولدار نیستم معمولی ام  راستش چند بار گفتم که دادشم  شهریه میخواد خواهرم لباس میخواد با این حال مراعات نمیکنه

ببین دست پیش رو بگیر پس نیافتی ازین به بعد تو پول ازش بگیر تا حرف زد بگو آنقدر لازم دارم آنقدر بگو تا از سرش بیفته

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
به جهنم اصلا اهمیت نده ببین بعدا میشینه میگه تیغش زدم پولشو خوردم ..دلت واسه خودت بسوزه نه این آویزو ...

دو زنگ گریه حالم بده راه انداخت آخرش که رفتم ازش پرسیدم چته میگه پول داری برا خواهرم ی چیزی بگیرم چون دیده بود کارت اوردم 

ببین دست پیش رو بگیر پس نیافتی ازین به بعد تو پول ازش بگیر تا حرف زد بگو آنقدر لازم دارم آنقدر بگو ت ...

سخته بگم پول بده چون تا حالا از کسی ب جز پدر مادرم پول نگرفتم اما باید روشو کم کنم