liloee مدیر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 899 عنوان قلیون و مشکل من | مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 23 پست بچه ها من قلیون نمیکشم اون روز خاهرم اومد خونمون میخاستم ببینم میره بگه به مامانم یا نه چون میخاستم بگم مهمونیامونو بیادش همش خونس حوصلش سر میره دلم براش میسوخت یکم جلوش کشیدم الان رفته گفته بچه هم نیست ۱۸ سالشه باهمم خوب بودیم الان مامان بابام باهام بد شدن چی بگم بهشون ک باور کنن قبلا هم بچگی کرده بودم رفتم کشیدم ببینم چیه واقعا من قلیون بکش نیستم 1402/12/14 | 15:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 بعد شوهرم پیش بابام تازه میره سرکار بنظرت به شوهرم میگ دیگ نیا یا حقوقشو نمیده ک شوهرم نره؟ فک نکنم واسه یه قلیون!مواد توهم زا که نکشیدین کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 خداکنه من واقعا قلیونی نیستم میکشم به مرگ میوفتم بازم بحثش شد به مامانت بگو به خدا من اصلا خوشمم نمیاد و فلان فقط میخواستم امتحانش کنم ببینم خبرکشه یا نه! باورم نکنه باز صحبتش شه به بابات میگه کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
liloee مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 899 بازم بحثش شد به مامانت بگو به خدا من اصلا خوشمم نمیاد و فلان فقط میخواستم امتحانش کنم ببینم خبرکشه ی ... مرسی دعا کن اروم بشن
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 مرسی دعا کن اروم بشن انشااللهوای من گ.وهای گنده گنده خوردم یادشون رفته😂😂😂 این هیچی نیس کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
liloee مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 899 انشاالله وای من گ.وهای گنده گنده خوردم یادشون رفته😂😂😂 این هیچی نیس دورجونت مرسی ک باهام حرف زدی🥺✨ خداکنه بابام به شوهرم نگه دیگ نیا یا یکاری نکنه ک شوهرم خودش دیگ نره شغل دومه شوهرمه ولی خیلی بهش نیاز داریم
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 دورجونت مرسی ک باهام حرف زدی🥺✨ خداکنه بابام به شوهرم نگه دیگ نیا یا یکاری نکنه ک شوهرم خودش دیگ نر ... انشاالله❤️من هم تو مجردی هم بعد ازواج از این کارا زیاد کردم، خیلیم حساسن خونوادم! اولش تند بودن، به مرور کلا فراموش کردن کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
liloee مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 899 انشاالله❤️ من هم تو مجردی هم بعد ازواج از این کارا زیاد کردم، خیلیم حساسن خونوادم! اولش تند ب ... واقعا یه دنیا ممنونم ازت✨
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 واقعا یه دنیا ممنونم ازت✨ قربونت😘 کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘