2777
2789
عنوان

قلیون و مشکل من

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 23 پست
بعد شوهرم پیش بابام تازه میره سرکار بنظرت به شوهرم میگ دیگ نیا یا حقوقشو نمیده ک شوهرم نره؟

فک نکنم واسه یه قلیون!

مواد توهم زا که نکشیدین

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
خداکنه من واقعا قلیونی نیستم میکشم به مرگ میوفتم

بازم بحثش شد به مامانت بگو به خدا من اصلا خوشمم نمیاد و فلان فقط میخواستم امتحانش کنم ببینم خبرکشه یا نه! 

باورم نکنه باز صحبتش شه به بابات میگه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی دعا کن اروم بشن 

انشاالله

وای من گ.وهای گنده گنده خوردم یادشون رفته😂😂😂 این هیچی نیس

انشاالله وای من گ.وهای گنده گنده خوردم یادشون رفته😂😂😂 این هیچی نیس

دور‌جونت مرسی ک باهام حرف زدی🥺✨ خداکنه بابام به شوهرم نگه دیگ نیا یا یکاری نکنه ک شوهرم خودش دیگ نره  شغل دومه شوهرمه ولی خیلی بهش نیاز داریم

دور‌جونت مرسی ک باهام حرف زدی🥺✨ خداکنه بابام به شوهرم نگه دیگ نیا یا یکاری نکنه ک شوهرم خودش دیگ نر ...

انشاالله❤️

من هم تو مجردی هم بعد ازواج از این کارا زیاد کردم، خیلیم حساسن خونوادم!  اولش تند بودن، به مرور کلا فراموش کردن

واقعا یه دنیا ممنونم ازت✨

قربونت😘