liloee مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 899 عنوان قلیون و مشکل من 163 بازدید | 23 پست بچه ها من قلیون نمیکشم اون روز خاهرم اومد خونمون میخاستم ببینم میره بگه به مامانم یا نه چون میخاستم بگم مهمونیامونو بیادش همش خونس حوصلش سر میره دلم براش میسوخت یکم جلوش کشیدم الان رفته گفته بچه هم نیست ۱۸ سالشه باهمم خوب بودیم الان مامان بابام باهام بد شدن چی بگم بهشون ک باور کنن قبلا هم بچگی کرده بودم رفتم کشیدم ببینم چیه واقعا من قلیون بکش نیستم 1402/12/14 | 15:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وحشی_زیباا عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 17989 به خاطر قلیون باهات بد شدن!! ای بابا😐 خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 همین که خواهرتو شناختی بردی 😅پدر مادرت به مرور خوب میشن،درستش اینه که واسشون توضیح بدی میخواستی تستش کنی وگرنه خوشت نمیاد کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
liloee مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 899 همین که خواهرتو شناختی بردی 😅 پدر مادرت به مرور خوب میشن،درستش اینه که واسشون توضیح بدی میخواستی ت ... گفتم باور نمیکنن اره واقعا خوب شد نیوردمش تو جمعمون
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 12144 😐😐من خر ی بار اومدم جلو شوهرم ی نخ سیگار گذاشتم رو لبم الکی فندک گرفتم فقط خواستم ادا در بیارم آقا شد دعوا 😑ک اره تو قایمکی میکشین از کجا معلوم کارای دیگه نمیکنی ..خلاصه تا یک هفته این موضوع کش پیدا کرد کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
liloee مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 899 به خاطر قلیون باهات بد شدن!! ای بابا😐 خیلی حساس هستن ولی من واقعا نمیکشم
وحشی_زیباا عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 17989 چقد خواهرت بدجنسه😑 من با داداشم قلیون میکشیم ، برام پاد هم خریده موقعه ای که نمیشه قلیون کشید😂 خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
لی_لا_مامان_آینده عضویت: 1391/06/05 تعداد پست: 13619 هر کسی رو توی جمع نباید اورد اینم تجربه شد هزینه اش هم یه مدت سنگینی پدر و مادرته گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
liloee مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 899 چقد خواهرت بدجنسه😑 من با داداشم قلیون میکشیم ، برام پاد هم خریده موقعه ای که نمیشه قلیون کشی ... پشت هم بودن رو یادتون دادن خونه پاچه خاری ادم فروشی یاد میدادن
liloee مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 899 😐😐من خر ی بار اومدم جلو شوهرم ی نخ سیگار گذاشتم رو لبم الکی فندک گرفتم فقط خواستم ادا در بیارم&nbs ... من شوهرم خودش قلیون میکشه من نمیکشم خاستم اون عن خانم امتحان کنم الان نمیدونم چ کنم
liloee مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 899 هر کسی رو توی جمع نباید اورد اینم تجربه شد هزینه اش هم یه مدت سنگینی پدر و مادرته هزینش هم سنگینی اوناست هم این ک دیگ خاهر ندارم
liloee مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 899 همین که خواهرتو شناختی بردی 😅 پدر مادرت به مرور خوب میشن،درستش اینه که واسشون توضیح بدی میخواستی ت ... بعد شوهرم پیش بابام تازه میره سرکار بنظرت به شوهرم میگ دیگ نیا یا حقوقشو نمیده ک شوهرم نره؟
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 گفتم باور نمیکنن اره واقعا خوب شد نیوردمش تو جمعمون به مرور یادشون میره، اگه یه چیز مهم ترو گفته بود بد میشد واستون کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
liloee مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 899 به مرور یادشون میره، اگه یه چیز مهم ترو گفته بود بد میشد واستون خداکنه من واقعا قلیونی نیستم میکشم به مرگ میوفتم