2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

143 بازدید | 13 پست

خانوما چند روزیه حالم زیاد خوب نیس بی حالم دلم تیرمیکشه سردرد دارم حالت تهوع دارم از بوی غذا ها به شدت متنفرم میل به غذا ندارم پاهام درد میکنه 

اینا علائم بارداری میتونه باشه؟

پریودیم عقب نیفتاده 

حدودا چهار پنج روزه پریودیم تموم شده

بی بی چک زدم منفی بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تازه 4 روز از دوره قبلیت گذشته یعنی هنوز تخمک گذاری هم نکردی . این علائم سرماخوردگی هم میتونه باشه علائم تخمک گذاری هم هست . الان احتمال بارداریت صفره

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
دل درد شدید دارم خوب نمیشم اصلا از کجا مطمئن بشم باردارم؟

ببخشید من اون قسمت که نوشتید ۴.۵ روزه پریودتون تموم شده رو ندیدم

خب پریود شدین یعنی باردار نیستید

ممکنه از تخمک گذاری باشه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

[QUOTE=330648649]شما تازه 4 روز از دوره قبلیت گذشته یعنی هنوز تخمک گذاری هم نکردی . این علائم سرماخوردگی هم میتونه 

تخمک گذاریم الان نیس ۱۹ هم 

و اینکه سرماخورده هم نیستم

ببخشید من اون قسمت که نوشتید ۴.۵ روزه پریودتون تموم شده رو ندیدم خب پریود شدین یعنی باردار نیستید ...

اخه تو نی نی سایت خوندم بعضیا با اینکه باردارن ولی پریود هم میشدن

نه منظورم اینه یعنی از ماه قبل امکان داره باردار بوده باشم و پریود شده باشم

نه نیستی هورمونات بهم ریخته من تو بارداری تو موعود پریود شدم اما مثل پریود عادی نبود خون قهوه ای و خیلی کم و هی قطع و وصل میشد هم تو این بارداریم هم قبلی طوری که من هی میگفتم پریود شدم اما خبری نمیشد بعد سه روزم کلا قطع میشد

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚