2777
2789
عنوان

تعصب زیادی یه نفر رو زن داداشش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 48 پست

خیلی مشکوکه واقعا 

یه چندبار دیگه بحثش رو پیش بکش ببین واکنشش چیه مثلا از استایل یا تیپش ایرا‌‌د ریز بگیر اگه دیدی سریع حساس شد شاید روش کراشه

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری الان قطع ارتباط کردن

زن داداشه به مرور دستش واسه همه رو شد اولش مادرشوهرم یکی دوبار اومد خونمون بدشو جلو شوهرم گفت مثلا گفت عروسم دیروز رفتم خونش تو پذیرایی خوابیده بود شوهرش درو باز کرد اصلا زنش از جاش بلند نشد خودشو زده بود به خواب تا من رفتم خونم 

یه بار دیگم یکی از برادرشوهرام باهاش لج شده بود.. دیگه شوهرمم یه کم دهن بینه فهمید شیشه خورده داره کم کم رابطشو کم کرد 

بچه ی منو خواهرشوهرم تقریبا سه ماه فرقشونه وقتی به دنیا اومدن واسه بچه خواهرشوهرم طلا خرید واسه بچه من هیچی نگرفت گفت میخرم میخرم آخرشم اصلا به روی خودش نیورد بی مناسبت واسه بچه ی خواهرشوهرم دوچرخه گرفت واسه تولد بچه ی من اصلا نیومد.. یه بارم شوهرش رفته بود آش پشت پا درست کرده بود آشش خراب شد و انگار آب بود فقط. بعد اون آش و ریخت تو سطل داد بهم گفت بدم خونه ی دایی شوهرم گفت بگو آش پشت پای برادرشوهرم علی.. منم اون زمان سنم کم بود همه فک کرده بودن برادرشوهرم با جاریم رفته و اون آش رو من درست کردم 😬کلا با موذی گری کاری کرد که من آش و پخش کنم و همه فک کنن برای منه 

به نظر من عذرخواهی نکن. این مورد خیلی مشکوکه. مراقب مردهایی که حساسیت های این مدلی دارن باش.

ایشون میتونست به جای داستان ساختن، بگه عزیزم درسته که من و تو اولویت هم هستیم اما من دلم میخواد به خانواده های هم احترام بذاریم.