2777
2789
عنوان

تعصب زیادی یه نفر رو زن داداشش😐

443 بازدید | 43 پست

داشتم با پارتنرم حرف میزدم یه دفعه رفتم داخل اینستا و چون داخل روبیکا حرف میزدیم اگه دوربین گوشیمو روشن میکردم اون میتونست داخل گوشیمو ببینه خلاصه رفته بودم اینستا اونم داشت میدید یه دفعه خوردم به پیج زن داداشش از روی کنجکاوی زدم روش که یه دفعه شروع کرد به داد و بیداد که چرا رفتی تو پیجش چه خبره فلان و کلی داد زد که من گعتم به خاطر یه عقب مونده داری سر من داد میزنی اونم گفت چرا بهش میگی عقب مونده اگه اون عقب مونده س منم هستم و اون خانواده منه جز خانواده ماست نباید اینجوری بگی منم قطع کردم گوشیو

یعنی هنوزم باورم نمیشه آخه سر کی واقعا؟

ایشون الان اکس هستن درسته؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه عضو خانوادشه دقیقا درسته اینکه بی دلیلم بهش گفتی عقب مونده منم بودم عصبی میشدم 

ولی برای یه پیج خیلی واکنش نشون داده شاید دلش نمیخواد خانوادشو زیاد بشناسی 

حالا جدا از اینا چرا گفتی عقب مونده چکارت کرده بود بنده خدا؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

شاید نگران بوده نری به زنداداشش چیزی بگی اشنا بشید باهم اون بهت حرفی بزنه درباره عقب مونده گفتن حق رو بهش میدم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

کات  وگرنه مثل من میسوزی ازاول زندگی همین بودهنوزم به پوست خیار توی سطل زباله ی خانوادش منومیفروشه  ومدام این سوالو ازهودم‌میپرسم اخه به خاطر کییییییا حاضره اینقدر بد بامن بجنگه درحالیکه من مثلا به جای کلمه مامانت اینا گفتم اونا  دهمین به خدافقط همین میگفت حرف دهنتو بفهم یعنی چی اونا