سلام خانما من در دوران پریودی درد زیادی تحمل میکنم به طوری که اگه واقعا دارو استفاده نکنم فک نکنم دوام بیارم چون بسیار شدید کمر درد دل درد حالت تهوع فشار بالا پری شب خیلی دلدرد داشتم روز دوم پری بود و به مارشوهرم گفتم ها اما اصرار کرد خونه تکونی بکنیم و کردیم فرش اشپزخونه و شستشوی اینا بعدش من شبش دلدرد شدیدی گرفتم که با استفاده دوتا شیاف پلم اصلا اروم نشد به جیغ اینا رسیدم بعد صبحش شوهرم میگه نزدیک بود کتک بخوری ها تو خیلی به خودت گوش میدی نمیگی مامانم نگران میشه حالا مامانشم اصلا نیومد حالمو بپرسه بگین من با این شوهر دیونه کن چیکار کنم واقعا حالم خیلیبد شد اصن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر خوشبختی را برای یک ساعت میخواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز میخواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته میخواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه میخواهید؛ ازدواج کنید.👩❤️👨اگر خوشبختی را برای یک سال میخواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر میخواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام میدهید دوست داشته باشید...❤️
خب به ننه شوهرت میگفتی درد دارم پارسال مادرشوهرم گفت قالی بشوریم گفتم من که پریودم نمیتونم بهت کمک کنم خودش تنهایی شست دوروز هم اخم میکرد بهم ولی به درک خودم مهم ترم تا فرش
اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔