سلام خانما من در دوران پریودی درد زیادی تحمل میکنم به طوری که اگه واقعا دارو استفاده نکنم فک نکنم دوام بیارم چون بسیار شدید کمر درد دل درد حالت تهوع فشار بالا پری شب خیلی دلدرد داشتم روز دوم پری بود و به مارشوهرم گفتم ها اما اصرار کرد خونه تکونی بکنیم و کردیم فرش اشپزخونه و شستشوی اینا بعدش من شبش دلدرد شدیدی گرفتم که با استفاده دوتا شیاف پلم اصلا اروم نشد به جیغ اینا رسیدم بعد صبحش شوهرم میگه نزدیک بود کتک بخوری ها تو خیلی به خودت گوش میدی نمیگی مامانم نگران میشه حالا مامانشم اصلا نیومد حالمو بپرسه بگین من با این شوهر دیونه کن چیکار کنم واقعا حالم خیلیبد شد اصن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم من روزی که پریود بشم از جام بلند نمیشم حتی درد هم نداشته باشم به شوهرم یاد دادم روز اول ...
ارع بخدا راه اشتباه اومد کاش از همون اول که منو به اجبار شوهر دادن خودمو میکشتم ولی زیر این بار نمیرفتم بچه ننه بد دله دهن بین فقط خودشو زرنگ میدونه با ننه اشو حالا خواهرش خیلی وقت پیش عمل کرده هنوز که هنوزه شوهرش لباساشو میشوره لباسای حساسم با دست بعد من گیر کیا افتادم
والا بخدا خوشبخت ترم میشدن خیلی بیشعوره دلم از دستش خونه اصلا
ساکت نمون گهگاه بزن تو پرش بگو همین جوری میخواستی خوشبختم کنی خونه شریکی زندگی شریکی همین بود سقف ارزوهات مردا وقتی هیچی نگی از جاشون در میرن بگو من میخواستم شریکی زندکی کنم خونه مادرم میموندم