2777
2789
عنوان

ی سوال شخصی فقط متاهلا اگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 43 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جیغ و داد میکنی مامانم میترسه در ضمن دردت زیاد نیست تو خیلی نازک نارنجی هستی

عزیزم من روزی که پریود بشم از جام بلند نمیشم 

حتی درد هم نداشته باشم به شوهرم یاد دادم روز اول پریودی باید استراحت کنم 

از اول راه رو اشتباه رفتیم خانم گل 

از سال بعد هم کمک نکن 

چون چه کمک کنی ، چه نکنی قراره حرف بشنوی 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

نه رفتم دکتر سونو داخلی خارجی ازمایش همه چی دادم مامانم مث من بود ارثیه انگار

اها.. خب تو که حال روزت این بود نبایذ میرفتی گلم حالام چند روز استراحت مطلق باش شوهرتم زر زد برو زیر پتو شام ناهار بگو بگیره 

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼
تو این جوری هستی چرا خونه تکونی کرد آب سرد رو پات ریخته بدتر دردت بیشتر شده خدا نکنه افتادگی رحم میگ ...

اخه اون مجبوربه خونه تکونیم کرد ماهم توی ی خونه زندگی میکنیم چاره ای نداشتم اخه 

چیزی نگفتی بهش

چرا گفتم بعدش یک عالم بوسم کرد و معذرت خواهی 🫣دیگه بخشیدم ولی هنوز تو شوکم😐

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
عزیزم من روزی که پریود بشم از جام بلند نمیشم  حتی درد هم نداشته باشم به شوهرم یاد دادم روز اول ...

ارع بخدا راه اشتباه اومد کاش از همون اول که منو به اجبار شوهر دادن خودمو میکشتم ولی زیر این بار نمیرفتم بچه ننه بد دله دهن بین فقط خودشو زرنگ میدونه با ننه اشو حالا خواهرش خیلی وقت پیش عمل کرده هنوز که هنوزه شوهرش لباساشو میشوره لباسای حساسم با دست بعد من گیر کیا افتادم

والا بخدا خوشبخت ترم میشدن خیلی بیشعوره دلم از دستش خونه اصلا

ساکت نمون گهگاه بزن تو پرش بگو همین جوری میخواستی خوشبختم کنی خونه شریکی زندگی شریکی همین بود سقف ارزوهات مردا وقتی هیچی نگی از جاشون در میرن بگو من میخواستم شریکی زندکی کنم خونه مادرم میموندم 

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼