2777
2789

ژل نانو معجزه 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکاج و اسپری پاک کننده مبل و فرش.

بعد روش دستمال حوله‌ای مرطوب کشیدم.

تا چند ساعت هم روشون نشین کامل خشک بشن

البته قسمتایی که روکش زیپ داره رو انداختم ماشین

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
فروشگاهها داره ؟ نحوه استفاده شم مثل شامپو فرشه؟

من تو دیوار دیدم خریدم آره 

قالیشوییم خوبه ها خیلی قیمتشم گرونو دور از ذهن نیست ۳۸۰گرفت برامن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
برا منم مخمل طوره دستت درد نکنه بعد لکه  نمیمونه؟

نه اصلا حتمااول بالوله ی جاروبرقی تمیزش کن بعددستمال بکش

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.
من تو دیوار دیدم خریدم آره  قالیشوییم خوبه ها خیلی قیمتشم گرونو دور از ذهن نیست ۳۸۰گرفت برامن

خوب دادی خواهر من یه جا قیمت گرفتم بالای 450 ولی چون اولین باره میخوام بشورم گفتم خودم تمیز کنم 

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵