2777
2789

لینک نتونستم بذارم 

شما تو اینترنت بزنین ساکت ترین اتاق جهان 

يعني آدمایی ک ناشنوای مطلق هستن یا مشکل شنوایی دارن هم نمی تونن تحمل کنن؟ 

البته ي نفر می گفت ناشنوای مطلقم می تونه بشنوه ولی حرف زدنا براش فقط همهمه هس 

و خودمم ک مشکل شنوایی دارم می تونم بشنوم ولی نمی تونم بفهمم چی میگن مثلا اگ یکی بهم بگه می خوای کجا بری مثلا این جوری می شنوم دربودتد ررر اااا وییدد يعني صدای بدون معنی ولی چون مشکل شنواییم مطلق نیس یهویی بین این همه صدای بی معنی ی کلمه معنی دار توش پیدا میشه 

ب خاطر همین برام سوال شد 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

الان برا من چیزی ک قابل تحمل نیس سمعکه چون ب دنیای خودم عادت دارم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

کلیپشو دیدم 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلیپشو دیدم 

يعني واقعا برا همه غیر قابل تحمله؟ 

ببین من هیچ اطلاعاتی از شرایط امثال شما نداشتم. خیلی تاپیکت برام جالب بود. دو سه بار خوندم و سعی کردم تصور کنم جالب بود

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

میگن صدای جریان خونت رو میشنوی.  نمی دونم راسته؟؟  

نمی دونم 

خیلی دوست دارم امتحانش کنم 😅 اگ راست باشه شاید مثل اتاق وحشت باشه 

الان برا من چیزی ک قابل تحمل نیس سمعکه چون ب دنیای خودم عادت دارم 

بابابزرگ من ۷ سال مقاومت کرد اصلا نمیذاشت براش سمعک بخرن. می‌گفت چند باز تکرار کنید میشنوم و... تا یه روزی خالم بهش گفت بریم دکتر شنوایی‌ گفت بریم و دکتر گفت سمعک بگیرید بابابزرگم مخالفتی نکرد(در کمال تعجببب) الان انقد راضیه موقع خواب هم درش نمیاره 😂

این کاربری دست دو نفره.‌
ببین من هیچ اطلاعاتی از شرایط امثال شما نداشتم. خیلی تاپیکت برام جالب بود. دو سه بار خوندم و سعی کرد ...

فدات عزیزم 💙 راستش سمعک ک می زنم صداها بلندتر میشه و حرفا قابل مفهوم تر ولی برام همیشه سواله ک آیا سمعک صدای بالاتر از صوت داره یا گوش ما تو صداها هم یکم ضعیف تر هس؟ یا ممکنه سمعک قدرت صدای گوش ما کمتر کنه طوری ک فکر کنیم سمعک صداش بیشتره؟ 

سوالیه ک هیچ وقت جوابی براش پیدا نکردم 

بابابزرگ من ۷ سال مقاومت کرد اصلا نمیذاشت براش سمعک بخرن. می‌گفت چند باز تکرار کنید میشنوم و... تا ی ...

😅

خب اون اتاق هیچ نوع صدایی وجود نداره.حتی با درجه صدای پایین که مثلا حیوانات فقط می توانند بشنوند.مطم ...

ب نظرتون ناشنوایی هم داریم ک تو سکوت مطلق باشه؟ 

فدات عزیزم 💙 راستش سمعک ک می زنم صداها بلندتر میشه و حرفا قابل مفهوم تر ولی برام همیشه سواله ک آیا ...

به نظرم مثل عینکه. همونطور که عینک بنا بر نوعش مثل دوربین و نزدیک بین و آستیگمات اصلاح دید انجام میده، احتمالا سمعک هم اصلاح صوت انجام میده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

به نظرم مثل عینکه. همونطور که عینک بنا بر نوعش مثل دوربین و نزدیک بین و آستیگمات اصلاح دید انجام مید ...

احتمالا..... ولی میگم هیچی مثل اعضای بدن خود آدم نمیشه چون زمانی ک گوشام سالم بود هیچ صدایی آزارم نمی داد ولی الان نمی تونم سمعکو تحمل کنم 

ب نظرتون ناشنوایی هم داریم ک تو سکوت مطلق باشه؟ 

نه.بنظرم انسانهای ناشنوا درجه صداهای با فرکانس پایین می شنوند مثل همه انسانها.فقط پرده گوش انسان فقط این قابلیت نداره که تشخیص بده.نمی دونم منظورم خوب می رسونم یا نه.ولی اون اتاق هیچ صدایی وجود نداره چه با فرکانس بالا وچه فرکاتس پایین.واین برای انسان چه ناشنوا وچه شنوا حتما آزار دهنده خواهدبود