2777
2789
سلام عزیزم پسرم خدا روشکر خیلی بهتر شده با دعای شما دوستان دیگه رفت مدرسه توکل به خدا 

ای جانم 😍الهی شکرعزیزم مرسی که گفتین نذرمواداکنم 🙏❤️انشالله پسرگلت همیشه سالم وشادکنارت ببینی بانو🙏❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم 😍الهی شکرعزیزم مرسی که گفتین نذرمواداکنم 🙏❤️انشالله پسرگلت همیشه سالم وشادکنارت ببینی بانو ...

عزیز دلی معذرت میخوام قصد بی احترامی وخدای نکرده توهین رو ندارم اگر ناراحت نمیشید شماره حساب بدین پول شکلات رو واریز کنم

عزیز دلی معذرت میخوام قصد بی احترامی وخدای نکرده توهین رو ندارم اگر ناراحت نمیشید شماره حساب بدین پو ...

ای وای نه عزیزمن این چه حرفیه نگوناراحت میشم این نذرمن بوده خودم دوست داشتم اخه همیشه سریع میخوام حاجت بگیرم یه بسته نذرشکلات میکنم برای حرم خیلی راه دستمه وحاجت میده خیلی وقتم هست نرفتم چندماهی میشه بسته شکلاتم همینطورروهم روهم مونده🤣🤣🤣سعادتی شدحتمابرم انشالله شمام توروخدابرای من دعاکن خداصلاح بدونه بهم نی نی سالم وصالح بده میگن توهرکسی دعاش یجوری میره آسمون التماس دعاعزیزم🙏❤️

ای وای نه عزیزمن این چه حرفیه نگوناراحت میشم این نذرمن بوده خودم دوست داشتم اخه همیشه سریع میخوام حا ...

فدای قلب مهربونت .انشالله هر دعایی برای من کردی ودیگران حضرت زهرا برات دعا کنه .من الان پ هستم پاک بشم انشاالله برات سوره مریم به نیت بچه دارشدن میخونم وخدا رو قسم میدم به علی اصغر امام حسین دامنت سبز بشه.الهی امین 

بازم یه دنیا ممنون از لطف بزرگواری شما

فدای قلب مهربونت .انشالله هر دعایی برای من کردی ودیگران حضرت زهرا برات دعا کنه .من الان پ هستم پاک ب ...

وای عزیزممم یک دنیاممنونم ازمهربونیت❤️🙏❤️🙏❤️انشالله به حق نفست همه دامنشون سبزبشه منم بشه❤️