2777
2789
عنوان

شنیدین میگن دست یک نفر سنگینه؟

928 بازدید | 39 پست

من یکی از دوستام مزون داشت گاهی اوقات میگفت دست مشتری سنگین بود برام دیگه بعدش هیچ فاکتوری نکردم تا چند روز

الان خودم واقعا حس میکنم یسری کارفرماها دستشون سنگینه برام 

از یه تاریخی ک یک قراردادی رو بستم با شخصی هرکی میاد جلو منصرف میشه 

نمیدونم برای رفع سنگینی باید چکار کنم 

با اون دوستمم دیگه در ارتباط نیستم 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته حقیقته

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
مثل آرایشگر بنده ۲ ماه بیمار شدم 

خرافات و توجیهه

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

دستو بفرست باشگاه

میگم نظرته شبا دیگه توی خیارشورا نخوابی چون واقعا دل میزنه این نمک زیادت 

بله   خیلی معتقدم

همون  قلب و نظرشونه

یا کارات همه  پیچ در پیچ میشه  اگر سنگین و تنگ نظر باشه.یا دستش سبکه  همه چیز حل میشه

هر ادمی انرژی داره  حتی  خونه ها هم اینجورن

بالاتر از سیاهی رنگی نیست🖤

خرافات و توجیهه

بنظر من اصلا خرافات نیست 

کل دنیا بر پایه انرژی 

و این انرژی از آدمی به آدم دیگه ای منتقل میشه و متاسفانه بعضی ها سرشار از انرژی منفی ان

بله   خیلی معتقدم  همون  قلب و نظرشونه یا کارات همه  پیچ در پیچ میشه  اگر ...

افرین دقیقا 

حالا این سنگینی رو چجوری از بین ببرم ؟؟؟ دیگه دارم ورشکست میشم 😂😂😂