2777
2789

سلام دوستان یه ناشناس بهم زنگ زد گفت شوهرت خیانتکاره و قطع کرد..مرد بود 

بنظرتون کی بوده چرا این حرفو زده 😭

به شوهرم خیلی اعتماد دارم خیلی خیلی 

میدونم ک اهل چیزی یا کاری نیست..

خیلی فکرم مشغول شده ک کی بوده ک خواسته زندگیمو بهم بزنه

آشنا بوده یا غریبه😭

من دوتا بچه دارم خدا لعنتش کنه😓

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱

میشه ی صلواتم برا من بفرستید ممنون

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا شاید یکی حسادت میکنه اصلا تو این دنیای داغون اعتماد ب هیشکی غیر خودت نکن.الانم چشاتو وا کن نکه تابلو شی هی مشکوک بازی در بیاری برا شوهرت.بی سروصدا زیر نظر بگیر.تا دلت آروم شه.

آرامشی مثِ شبایی که داره برف میباره...همونقدر در سکوت،آرامش...تو کلبه ی کوچیک روستاییمون،کنار بخاری هیزُمی با صدای تَرق تُروق چوبا که لابلای صدای جغد تنهایی که مظلومانه داره میخونه خودمو تو فکرو خیال گُم میکنم و غرق میشم تو...
ول کن بابا شاید یکی حسادت میکنه اصلا تو این دنیای داغون اعتماد ب هیشکی غیر خودت نکن.الانم چشاتو وا ک ...

من کلا همیشه زیر نظر میگیرمش چون دوسش دارم خیلی حواسم بهش هست 

موردی ندیدم هیچوقت

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱
من کلا همیشه زیر نظر میگیرمش چون دوسش دارم خیلی حواسم بهش هست  موردی ندیدم هیچوقت

خب پس خودتو ناراحت نکن حرف بیخود زده بهت خدا میدونه به چه دلیلی.زیاد فکرت رو درگیرش نکن جذب خودت نکن همچین موردی رو.روی مثبت‌اندیشی زوم کن و پر رنگشون کن

آرامشی مثِ شبایی که داره برف میباره...همونقدر در سکوت،آرامش...تو کلبه ی کوچیک روستاییمون،کنار بخاری هیزُمی با صدای تَرق تُروق چوبا که لابلای صدای جغد تنهایی که مظلومانه داره میخونه خودمو تو فکرو خیال گُم میکنم و غرق میشم تو...