یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین هرگز هرگز هرگززز مستقیم چنین چیزی و مطرح نکن اگر میخوای پسری و جذب کنی بگو من قصد ازدواج ندارم و ازدواج تو اهداف من نیست یه وقت توام چنین حسابی رو من نکنی ها و وانمود کن اهداف خیلی زیادی تو زندگیت داری اونوقت بعد یه مدت ببین همین پسر چطور تشنه ازدواج و با تو میشه چون همش پس زدی راغب میشه نشنه میشه حریص میشه براش دست نیافتنی میشی مدام تکرار کنی قصد ازدواج نداری
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
بگو آقای فلانی خوشحالم از آشنایی هرچند کوتاه شما من بشخصه رابطه بی هدف رو نمی پسندم بنظرم همین ابتدا برنامه و هدف رابطه رو مشخص کنیم تا ببینیم چی پیش میاد شاید باهم سازگار نشدیم و یا برعکس
من عمرم و زمانم برام خیلی اهنیت داره،فرصتی برای روابطی ک هدفمند نیست ک فقط برای وقت گذرونیه ندارم.روابطم صرفا در جهت پیدا کردن همراه واقعی زندگیه
چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما
از همین الان به نظرم ارزشای رابطتت محترمانه مشخص کن
مثلا بگو من از یه سری لحاظا وقتی به زندگیم فکر میکنم ترجیحم اینه وارد رابطه ای بشم که روند جدی شدن داشته باشه و اگه میدونی از این لحاظ عقایدمون باهم دیگه تفاوت داره بهتره رابطه ای ایجاد نشه
خجالت نکش از اهدافت و هرچیزی خیلی محکم نشون بده چی از رابطه میخوای و ببین طرف مقابلت چی میگه
اگه محکم نباشی و حرف اصلی و به این مهمی نزنی به سمتی میبرتت که خودش میخواد
کلا رابطه دوستی یاهرچی پیش از ازدواج توصیه نمکنم اصلا عاقبت خوبی ندیدم
من میبودم میگفتم و اگه قبول نمیکرد رد میکردم (حالت عادیش هم بنظرم رد کن)چون با ایت اوصاف ازوناییه که فقط حکم دستمال داره دختره براشون و بدون کم کم یه سال درگیر میشی و تقریبا از زندگی میفتی اخرش هم با حال خراب جدا میشی درحالیکه حد و مرزات هم از دست دادی اگه به ازدواجم ختم بشه (احتمال ۱۵درصد ازدواجه)هم کلی سختی میفته جلو پات چون درست نبوده راهت