2777
2789
عنوان

3 روزه خونه رو ترک کردم ازشون خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3737 بازدید | 42 پست
سلام عزیزم الان تو یه تاپیک خوندم که نظری رو نوشته بودید در مورد اینکه پدرتون ای ال اس داشته ، میشه ...

سلام عزیزم ،درخدمتم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ،درخدمتم

عزیزم خیلی به فکرتم برگشتی خونه ؟ یا تصمیم به ترکش گرفتی؟

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
چقدر ناراحت کننده

چندتا تاپیک راجع ازدواجم هست بخون وفکرکن جای منی،ازدواج بامرد بچه دار فرقی ندارد خودت بچه داری یانه،خودشون و بچه هاشون دردسرن،متوقع وبی چشم رویی پای ثابته اخلاقشونه.مگرکه خیلی شانس داشته باشید 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
چندتا تاپیک راجع ازدواجم هست بخون وفکرکن جای منی،ازدواج بامرد بچه دار فرقی ندارد خودت بچه داری یانه، ...

اصلا بمیرم هم این کار رو نمیکنم

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!